dziendoberek
Oskar wczoraj w dzien nie spal, i o 19:30 padl na siedzaco na kanapie, za to od polnocy do ok 2 plakal, mamujsiowal, chcial socek, kakao, siku, kupe, chcial abym go masowala bo niby cos go tam bolalo, wkurzyl mnie w pewnym momencie i powiedzialam ze juz nie reaguje na te jego wymyslanie i ma spac, mamusiowal jeszcze ale juz sie nie odezwalamn i zasnal, spi do teraz..
troche okrutna jestem ale tez chce sie w koncu wyspac, on w razie co w dien sie moze zdrzemnac a ja nie umiem....
za to juz mam pomyte podlogi wszystkie, pranko 2 wstawione, obiadek uszykowany z wczoraj
![:-D](./images/smilies/002.gif)
( w konuc udalo mi sie na 2 dni bez problemu zrobic)
i zjadlam przepyszne sniadanko jak nalezy
mam wolne heh
poki moj brzdaczyk sie nie obudzi...
chyba tez dzis sie przejde do przedszkola, choc slyszalam ze u nas od kwietnia dopiero sie sklada, mowila mi przyjaciolka ktora pracowala w tych przedszkolach, juz sama nie wiem, zadzwonie do niej jeszcze raz sie spytac
na dzis zadnych planow nie mam, w domku posiedzimy, na spacer ewentualnie pojdziemy...
Lulu szkoda ze zerwaliscie z narzeczonym
![n :ico_placzek:](./images/smilies/xx_placzek.gif)
ale wiem ze i tak sobie ulozysz zycie jeszcze super, no i fajnie ze chcoiaz dobre uklady pozostaly
Paulina zazdroszze tego spania Kacperka
Kasiek super fotki
![n :ico_brawa_01:](./images/smilies/xx_brawa_01.gif)
a ile sniegu macie, wow u nas juz zapomniano dawno o sniegu i w cieplejsze dni jak slonko siweici ma sie wrazenie ze zaraz wiosna przyjdzie hehe...
no ale w Szczecinie taki specyficzny mikroklimat tez jest, bo otacza nas pelno wody i mnostwo lsu mamy dookola wiec
![n :ico_oczko:](./images/smilies/xx_oczko.gif)
chcialabym juz wiosne i to bardzo....
wczoraj tak slonko ladnie swiecilo i wial wiatr wiec stwierdzilam ze mam tak duzo prania ze wywiesze na dorzu zeby je troche przewailo , hehe po 2 godzinach pranie bylo zamarzniete
![n :ico_haha_01:](./images/smilies/xx_haha_01.gif)
myslalam ze padne ze smiechu jak je sciagalam ze sznurka
co do watku zamknietego to mi wsio ryba, moze byc, na naszym temacie rocznikowym tez wlasnie wczoraj o tym dziewczyny napomknely aby zrobic zamkniety
![n :ico_haha_01:](./images/smilies/xx_haha_01.gif)