No. Mój P. jak tak sobie w sobotę rozmawialiśmy, to stwierdził, że jak będzie chłopczyk to Ignaś (no jakbym nie wiedziała), a jak dziewczynka to Łucja

Emilia no to na wiosnę wpadam do Śremu

a mi ostatnio spodobalo sie imie Gabrysia i Gabryś. Także jakby cos u nas jeszcze sie przydarzyło. (tfu tfu ) to by chyba tak było :)że jak będzie chłopczyk to Ignaś (no jakbym nie wiedziała), a jak dziewczynka to Łucja
W sumie daleko nie masz. Ja na upartego tez daleko nie mam bo ode mnie d Poznania jedzie się autostrada cos ponad 2 godzinyEmilia no to na wiosnę wpadam do Śremu Co Ty na to??
chyba musi spac z tatusiemHm niewiem co by tu zrobic, żeby choc raz mi jadł.
ja chyba wolę bez kukurydzy bo była pyszna bez niejA i dziewczyny zapomniałam o jeszcze jednym składniku do słatki chipsowej KUKURYDZA!!!! Ale myslę, że bez niej tez jest smaczna.
Sylwia super sklep
dzięki dziewczyny. Kochane jesteścieSylwia super masz ten sklepik I widze, że duzo towaru w nim masz. Byłoby w czym poszperać
u nas nocka nawetoczywiscie spi najspokojniej z nami... ale ponoc najnowsze badania naukowcow mowia, ze dzieci, ktore spia z rodzicami lepiej sie rozwijaja i sa zdrowsze
![]()
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość