tak, ale przegotowanąananke, a Ty do mleka dajesz wodę z kranu?????

pytałam o to polożną, czy np. nie lepiej by było mineralna dawać, ale mówiła, że jak prrzegotuję mineralną to będzie gorsza niż przegotowana z kranu

Donatka, a Ty jaką dajesz??
e tam co bedziesz z dala siedziec..lepiej z nami Ci bedzieze względu na ten mój cudowny nastrój postaram się trzymać z dala dziś, żeby nie wadzić
oo, to dobrzeco do rany po cesarce to u mnie ładnie sie goi..smaruje ja mascia na blizny..ale i tak jest to cieniutka kreseczka wiec jestem bardzo zadwolona![]()
![]()
bez Was to ja bym chyba oszalałalepiej z nami Ci bedzie![]()
![]()
na opakowaniu jest napisne ze basma głęboko odbudowuje skóre, działą kojaco, przyspiesza regeneracje, łagodzi podrażnienia..wiec jelsi tam ci sie cos dzieje to mysle ze warto..chyba teściową poproszę, żeby mi to kupiła... myślisz, że nie będzie za późno, jakbym pod koniec lutego zaczęła smarować? bo też mam zgrubienie w jednym miejscu
u mnie jest tylko cienka kreska na skórze, a pod spodem lekkie zgrubienie. Smaruję maścią Cicatridinaa jak tam, Kobietki po cesarce, Wasze ranki??
oszalałaś ??? tym bardziej powinnaś siedzieć na forum - na poprawę nastrojuze względu na ten mój cudowny nastrój postaram się trzymać z dala dziś, żeby nie wadzić
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość