cześć dziewczyny,
zdążyłam tylko stronke te przejrzeć..
Frydza - ciudowna jesteś kobieta, no cudna, gdyby nie Ty to nie wiem
czekam na wieści co do nowego "utajnionego" wąteczku..
Madziorka - no oglądałam tez Wasz angielski śnieg w tv
Leluś widać cały nim uradowany, pewnie od razu poczuł się jak w polsce
u nas też śniegowo, Alek tez uwielbia śnieg, dziś podziwiał wielkiego bałwana którego ulepiły dzieci z osiedla i nawet szybko chwycił słowo bałwan, choć tak bananowo brzwi ten bałwan po Alkowemu
a co do poprzestawiania pory wstawania - pewnie tez wyczuł, że tatuś do pracy, u nas jest tak - przynajmiej ja mam takie doświadczenie - że Alek tez sie budzi wtedy gdy ja, gdybym wstała o 5rano tez chyba by sie zbudził
więc tak sobie / siebie
tłumacząc spię jak najdłużej a potem jest bieganina i wszystko na szybkiego..hm, ale dzis było calkiem ok, nawet zdążyłam sobie zrobić kawę z expresu do termosu
co mi się nie udawało przedtem, ale juz mam dość picia tych wypłuczyn i niedosmakowanej kawy..no zboczyłam z tematu ale tak wyszło..
Edytka - super że jesteś!!dobrze że wszystko juz ponaprawiane i że z autkiem możńa juz jeździć
powiadasz że dzieczynki Ci się piorą
ojej zapomniałabym, że Juli wkleiła zdjęcia, biegne na góre co by poogladac, bo mi sie dłuugo otwierają..nonono bedzie niebanalnie..
ide doczytać na poprzednia stronkę
nie wiem czy jeszcze wpadnę dziś
u nas nic nowego
chyba zaczne powoli się brać za hm przedwiosenne porządki swojego ciała
coś mnie korci żeby cos pozmieniać, ale chyba dam sobie na wstrzymanie
żeby mi tylko nie odbiło i żebym nie obcieła włosów bo je konsekwntnie zapuszczam od jakiegos czasu..ale tak mnie korci żeby coś pozmieniać, a perpektyw żadnych, mieszkanka nie urzadze inaczej, ciuchów nie wymienię, ehh trzeba pozmieniać u siebie w głowie, nie??
buziaki
i czekam na naszą prywatyzację
[ Dodano: 2009-02-02, 23:40 ]
Frydza - na pierwszej stronie nie ma chyba Agniechy wpisanej,
ja sobie tak myslę, że ten "utajniony" watek to mógłby byc wątek dziewczyn, które tworzą ten akualny nasz wątek, na pierwszej stronie sa dziewczyny których kompletnie nie znam i ktore na pierwszych kroczkach nigdy sie nie pojawiły..a poza tym ten wąteczek co sie teraz udzielamy niech sobie istnieje i żyje sobie, bo żal by było żeby tak przestał istnieć..
no i czekamy na BeWu i Indigo!!!!!i jeszcze kogoś???????
no własnie, może Ty Magda gdzies widziałaś Kamilę w Waszym szczecinie??