barbara123
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

03 lut 2009, 15:43

:-) Ewcik dobrze,ze juz w domku jesteście- wiem jakim koszmarem jest sz[ital z takim maluchem bo niestety z Olenka do niego trafiłysmy

[ Dodano: 2009-02-03, 14:46 ]
Myszka sto lat sto lat
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
torcik przepyszny, jesteś jeszcze piekna i młoda
Janiołek to łatwego egzaminu zyczymy

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

03 lut 2009, 21:08

Myszka 100 Lat :ico_tort: :ico_prezent:
nie martw się, ja jestem starsza :ico_oczko:

Wiecie co z tymi choróbskami to coś strasznego :ico_szoking: u nas w mieście taki pomór - epidemia rumienia i rota że już drugie dziecko zmarło :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

03 lut 2009, 21:14

kilolek, cos strasznego, dzis bylam w przychodni i nigdy takiego tłumu tam nie widziałam. Lenka na szczescie ma tylko lekki katarek. Czekam na wyniki egzaminu. Jakos napisałam, ale niewiele oczekuje po rosyjskim :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lut 2009, 21:46

to faktycznie coś strasznego :ico_szoking: :ico_olaboga: :ico_olaboga: Moje okruszki też mają tylko katarki oby nic gorszego się nie przyplątało :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Janiolek

03 lut 2009, 22:06

a czy moze zauważyłyście, ze Lence wyszła zaległa dolna dwójka? Ale fajne! Śmiesznie wyglądała z jedynkami i czwórkami na dole. Druga przebije sie lada dzien bo już mocno ją czuć.

Awatar użytkownika
Agnieś81
Umiem skakać na skakance po całym forum

03 lut 2009, 22:56

Myszka sto lat :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:
Evik dobrze, że już w domku jesteście :-D
A u nas nieszczęście :ico_olaboga: Adaś ma owsiki :ico_placzek: :ico_placzek: Jasiowi nie udało mi się zbadać kupki bo nie raczył zawiadomić mnie o fakcie :ico_nienie: (zwykle cały blok wie, że Jaś idzie kupę robić). Ale na pewno ma. Ja wiedziałam, że jeśli dzieci w przedszkolu korzystają z jednego ręcznika to jakieś paskudztwo się uczepi :ico_zly: Pani z takim stażem i takie rzeczy :ico_zly: :ico_zly: Czeka nas kuracja i generalne sprzątanie i gotowanie pościeli i bielizny :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

03 lut 2009, 23:45

uła Agnieś współczuję dzieciakom! No ale jeden ręcznik w przedszkolu??? Zrobiliście rozróbę???

Ależ jestem wkur..... na mojego mężą :ico_zly: no przegiął na maxa :ico_zly: :ico_zly: przed chwiilą dopiero wrócił z "pracy", nie raczył mnie zupełnie uprzedzić :ico_zly: :ico_zly: i do tego w takim stanie, że szoook :ico_szoking: jeszcze czegoś takiego nie widziałam, normalnie na wycieraczce go znalazlam :ico_zly: :ico_zly: wyszłam na klatkę tylko dlatego, że się bałam, że sobie kark skręci (mamy strasznie strome schody i brak barierki) no ale jak go zobaczyłam to się wycofałam, właśnie wpełznął do mieszkania :ico_zly: i udał się na kanapę, co w jego przypadku oznacza, że jest obrażony :ico_zly: :ico_zly: pewnie o to, że go tam zostawiłam :ico_zly: no dureń jeden!! Sama nie wiem czy jestem bardziej zla czy załamana, bo w szoku na pewno :ico_szoking: :ico_zly: :ico_placzek: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
A jutro oczywiscie będzie awantura, bo nie wiadomo oc o mi chodzi!? Wyszpieguje w necie co tu napisałam i jeszcze będzie, ze go oczerniam :ico_zly:
swoją drogą ciekawi mnie jak przebył nasza ulicę, bo mamy makabryczną szklankę - sama się dzisiaj po drodze z pracy wyglebałam i to tak, że potłukłam wszystkie zakupy :ico_olaboga:
Alez jjutro sąsiedzi będą mieli gadania, dobrze, że już późno, może śpią :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lut 2009, 23:56

kilolek, ci faceci to czasami zupełnie bez rozumu są :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: a jak on jutro do pracy wstanie?? :ico_noniewiem:
Agnieś81, psiakieś straszne rzeczy tu piszesz :ico_szoking: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Agnieś81

04 lut 2009, 00:09

Agnieś81, psiakieś straszne rzeczy tu piszesz :ico_szoking: :ico_olaboga:
ja jestem w szoku sama, bo nie przypuszczałam, właściwie poniosłam kupkę bo coś innego mnie zaniepokoiło. A Jaś był uczony od początku higieny, wie, że jak się wysika to musi umyć rączki (ma już taki nawyk, że jak wstaje w nocy sikać to robi wszystko z zamkniętymi oczkami hi, hi i o niczym nie zapomina) wie, że każdy ma swój ręcznik, jeśli chce zjeść jakiś owoc to prosi, żeby go umyć... A ta sytuacja z ręcznikiem w przedszkolu wyszła przypadkiem i podobno była krótkotrwała (mieli remont łazienki).

Awatar użytkownika
Janiolek

04 lut 2009, 00:14

Agnieś81, no okropność! Miejmy nadzieje ze sie ładnie chłopcy wylecza.
kilolek, no z tymi chłopami to udręka, ale u mnie jest tak, że Maruń się awanturuje jak wróci po drinku, a na nastepny dzien jak ja jestem obrażona to on jest kochany nagle i na kacu ma nieposkromiona chuć :-D

Wróć do „Przedszkolaczki”