PaulinaS, Cześć. Załapałaś się na kawkę ze mną A czym Ty się zajmujesz? Że tak się spytam bezczelnie, ale wiesz... Długo Cię z nami nie było i teraz musisz w przyśpieszonym tempie nadrabiać zaległości I pokaż nam fotki Filipka! Z którego on jest kwietnia? Ja też planuję dzieci, ale nie teraz...
PaulinaS, a co lekarze mówią, że co to może być? Ten wirus wszechobecny?? Zdrówka dla Filipka!!
Poza wychowywaniem Filipka i zajmowaniem się domkiem nic nie robię ciekawego
... choć od czasu do czasu siądę w fotelu, wyciągnę swoje gazetki, mulinkę, kanwę i dłubię krzyżykami
(jaką frajdę mam wtedy)
Filipek jest z 18 kwietnia
a jego foteczki mozna w moim profilu na naszej klasie zobaczyć
http://nasza-klasa.pl/profile/22923195 (tylko że trzeba by się do moich kontaktów dostać, w sęsie że znajomym być, bo mam profil prywatny
)
Lekarz jak to lekarz, zbadał w oskrzelach i płucach czysto, gardło jedynie czerwone. Jak byłam z nim w sobotę na pogotowiu to stwierdził lekarz, że jeszcze 2 dni i angina by była
paulinas Eryk mi wymiotowalnawet po łyku wody...alejuz jest spoko...dawaj mu cole wygazowana po łyczku co jakis czas i niedawaj bron boze mleka...a na biegunke dobrze miec smecte bo to wirus, mi smecta sie skonczyla akurat i niebylo gdzie kupic ale jakies na odwodnienie w aptece kupilismy...
Dzięki, że mi o coli przypomniałaś
No wczoraj na wieczór kaszkę jadł i do tego antybiotyk podałam, więc może i po tym antybiotyku Go zwróciło
Na biegunkę podaję nifuroksazyd, a jak nie mam to smekta się w domku znajdzie. Dziś mi smyk taką żadką kupcię zrobił i w zapachu nie za rewelacyją
Delicja nie przejmuj się, że córcia nie umie z kubeczka pić bo u mnie też za rewelacyjnie nie jest. No może nie o kubeczek chodzi jak o sprawy nocnikowe... Filipek wie do czego nocnik służy, że ma tak być siku i kupka ... za żadne skarby na nim gołą pupą nie usiądzie, w ubraniu tak, nawet i kilka godzin potrafi siedzieć , ale gołą pupcią nie ma mowy i nic go nie zmusi ... a my już chcemy się tych pampersów pozbyć ...