nam lekarka mówila że najlepiej jak by ze 2 miesiące przed testami nie brac żadnych lekow antyhistaminowychale nie chce mu narazie dawac wiecej bo chce isc z nim na te testy a podobno 2 tyg przed nie wolno brac zadnych leków odczulajacych:/
ja tez adziła bym nie stosowac oliwki. Jest wiele fajnych kremów. Np emolium , oilatum tez ma kremy.edit53, ja bym ci proponowała nie stosować oliwki
no cos ty tak długo???ale jajanam lekarka mówila że najlepiej jak by ze 2 miesiące przed testami nie brac żadnych lekow antyhistaminowych
wlasnie o oilatum kremie myslalam zeby kupic.a jakiego uzywacie tego zwyklego czy tego soft??ja tez adziła bym nie stosowac oliwki. Jest wiele fajnych kremów. Np emolium , oilatum tez ma kremy.
pamiętam, że kuba przez caly maj i czerwiec był na zyrtecu i lekarka powiedziała że testy skórne możemy mu zrobic dopiero na jesieni ale nie robiliśmy mu narazie. Zobaczymy czy sytuacja z jego zapuchniętumi i lzawiącymi oczami powórzy się w maju. Jeżeli tak to zrobimy testy ale ja i tak podejrzewam że winowajcą u nas były pyłki dębuno cos ty tak długo???ale jaja
ojej wspołczucia moj mezulek wlasnie ma uczulenie na te dziadostwa i przekichane jest zawsze w pylenieZobaczymy czy sytuacja z jego zapuchniętumi i lzawiącymi oczami powórzy się w maju. Jeżeli tak to zrobimy testy ale ja i tak podejrzewam że winowajcą u nas były pyłki dębu
to na szczegolne okazje albo raczej wysypki bedziebardzo drogo wychodzi, bo w małych tubkach