olala, a czemu ci zdjecie usuneli? niekumam? byl jakis powod? to by bylo bez sensu jakby usuwali ze wzgledu na glosy, glosow nie da sie dublowac wiec nawet jak ta osoba dostala 10000 tys glosow to nie ma powodu do usuniecia, pewnie dlatego ze jest liderem kazdy co wchodzi to na nie klika, pewnie duzo ludzi zaglada na ta stronke. Szkoda ze usuneli to zdjecie Asiuni, bo na nie glosowalam, ale etraz glosuje na to drugie.
kajuniu bardzo cie wspolczuje, kurcze najpierw Karolas dziadzius, ateraz twoj....ona to cie chyba teraz najbardziej rozumie, bo dopiero co przez to przechodzila, tak mi przykro, mi dziadek umarl juz dawno wiec nawet nie pamietam dokladnie jak sie czulam, ale wspolczuje ci teraz bardzo mocno, musisz sie czuc napewno potwornie....nic juz lzom nie pomoze, niech dziadek spoczywa w spokoju...
katelajdka, no wlasnie cena nei ejst za przyjemna, zeby do dobrego fryzjera sie wybrac co ci nie obetnie wlosow wsio wzio to trzeba wydac na samo sciecie w miescie 300-500 zl, za samo sciecie
ja jade poza miasto z mezem zawsze, ale wtedy i on sie obcina, za dwoch beirze kobieta tanio, zeszlym razem 240 zl wziela. Ale to tylko sciecie, nie am mowy o ulozeniu, myciu, ani nic z tych rzeczy, najgorsze jest farbowanie i trwala, nawet nie chce myslec o cenie, ale ludzie tu i tak chodza do fryzjera, stac ich, ale ja po prostu mysle ze to strata pieniedzy, bo jak sie pofarbuje czy zrobi trwala, to wyda sie z 600 zl
najmniej, a i tak potem trzeba scinac, wiec ja zawsze tylko scinam i dlatego mi szkoda na to kasy, bo co to sciecie daje. Zeby sie czuc ze sie ma zmiane trzeba jakis kolorek wprowadzic lub cos, albo z ulozeniem. Ja zawsze farbuje sobie sama w domciu, chcialabym trwala, ale chce ja zrobic w polsce, dziesiec razy taniej hihihih W sumie masz racje ze jakbym nie kupila Julce ciuszka to bym oszczedzila, ale ja tam wole na to spedzic pieniazki, takie mam hobby jakby hihihi, ona nie czuje roznicy bo wogole sie nie interesuje ciuszkami, nawet sie wkurza jak ja ubieram czasem, ale to chyba kazde dziecko, ale za to to przyjemne dla mojego oka hihihi, teraz dostaje bardzo malo po kuzynce wiec jej duzo rzeczy brakuje, a dla mnie to sama przyjemnosc kupic jej cos slodkiego hihiih. Ale musze cos zrobic z wloskami, tak wam zazdroszcze zawsze jak ty,
karolas, dorotka, malgorzatka i inne dziewczyny wklejaja zdjatka z takimi czadowskimi wloskamia ja to sie tylko schowac moge hihhi za taka czadowska fryzurke naprawde musialabym fortune zaplacic, a czy sie oplaca? co ci katelajdko najbardziej podoba w zrobieniu nowej fryzurki, bo ja w sumie w zyciu to tylko scinalam a jak farbe to sama sobie po domowemu, wiec nawet nie wiem jak to jest, mzoe ejdnak warto sie wybrac do fryzjera na wieksza zmiane, co myslisz??