czesc daj e wzm dziisja znac bo wczoraj wrócilismy w nocy od znajomych i marzyłam tylko o łóżeczku
jak narazie u mnie nie zanosi sie na rozpakowanie, ujscie zamkniete, szyjka skrócona minimalnie ginka nadal twierdzi ze rozpakuje sie w okolicach terminu
kazała tylko miec spakowana torbe a gdyby cos sie działo to ona codziennie jest w klinice tam gdzie zamierzam rodzic i moge do niej podjechać
mówiłam jej ze sie umówiłam na ktg i spytałam jak czesto mam sie umawiać to mi powiedziała ze na nastepne to sie umówic na ok 18.02 - 4 dni przed terminem
a gdybym sie nie rozpakowała w terminie to 23.02 mam sie do niej zgłosic do gabinetu
tak wiec wychodzi ze teraz jeszcze nie moja kolej no wiec która teraz ?
a mnie cos skora na brzuszku boli tak na wysokosci zoladka. normalnie jak sie w tym miescudotykam to czuje jak by mi ktos zelazko rozgrzane przykladal
mnie tez boli w okolicach pepka zwłąszcz ze mam tak naciągnieta skóre ze nie mam juz wklęsłego pępka i jak mi wczoraj ginka jezdziła tam usg to mnie mocno bolało
jutro sie odezwe po KTG
daj znac koniecznie
o boziu u ciebie juz tylko 2 dni
a ty masz juz szyjke skróconą?
wysypiacie się za nadchodzące czasy??
ja teraz wysypiam sie za całą ciąże i jak zdąże to za nadchodzące czasy tez sie postaram
[ Dodano: 2009-02-06, 10:39 ]
hej :)
Ragazza555, 16 dni powiadasz???
a ja dokladnie pamietam, jak chwalilas sie II kreskami na UM
Ale ten czas biegnie szybciochem
no az sama nie moge w to uwierzyć tak mi szybko ta koncowka leci czasami to mki sie wydaje ze za szybko a był taki czas około 5 miesiaca jak mi sie strasznie dłużyło