Ale macie pieeeeeeeekne zdjecie!!!!!!!!!!!!

Mi Junior wlasnie na kolanach usnal

nam tez sie to czasmi zdarzylo, ze usnał jeszcze przed kompiela, tez oczywiscie go nie budziłam, bo to szkodaMi Junior wlasnie na kolanach usnal jadl i usnal... a jeszcze nie kompany. ale jak sobie bedzie spal to niech spi... najwyzej go nie wykapiemy
to jednak byla drzemka... 15 minut... ale juz umyty, najedzony i moze usnie zaraz.betka napisał/a:
Mi Junior wlasnie na kolanach usnal jadl i usnal... a jeszcze nie kompany. ale jak sobie bedzie spal to niech spi... najwyzej go nie wykapiemy
nam tez sie to czasmi zdarzylo, ze usnał jeszcze przed kompiela, tez oczywiscie go nie budziłam, bo to szkoda
ja tez czasem jak widze jakies zdjatko ladne to chgcxe miec takie samezainspirowalo mnie Wasze przepiekne zdjecie.
moj M czyta. ale glownie moje posty. ale jak czyta to moze raz na miesiac spojrzy, albo i nie... stwirdzilam ze jak mu zabronie to i tak wejdzie i przeczyta (zna moje hasla wszedzie) i bedzie robic to caly czas. a tak jak nic nie mowie to sobie przeczyta zdanie i sie mu nudziA dzisiaj moj M chciał zebym mu pokazała co pisze tutaj z wami, a ja mu odmowiłam,
Wiola wszystko ma sowje plusy i minusy. dzis przydaloby sie zebym byla dluzej w naszym domku, pomyla okna itd. Wczoraj z weilkimi meczarniami sciagnelam przez caly dzien 90mlpodziwiam Cie i inne dziewczyny ktore jeszcze karmia piersia
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość