Ragazza555, dziękuję
tak jest , wózek testowany
jestem bardzo z niego zadowolona bo na te warunki tutaj to lepszego chyba nie mogłam wybrać
no to bardzo sie ciesze ja tez uważam ze jego zakup to wielki plusjestem bardzo z niego zadowolona bo na te warunki tutaj to lepszego chyba nie mogłam wybrać
słuszniea propo to stoi nadal zapakowane w torbę i nierozłożone może w tym tygodniu je rozłoże niech sie kotek przyzwyczai do nowego mebla w domu
tak jesttak wiec ja mam mały procencik w twoim wyborze wózka a ty u mnie w zakupie łózeczka
ja tu się nie wybieram do kina bo chyba nic bym z filmu nie zrozumiałamy na walentynki pójdziemy do kina na Czesia bo nie wiadomo kiedy bedzie pierwsza okazja na takie wyjscie po rozpakowaniu, wczoraj zarezerwowałam bilety, mam nadzieje ze sie jeszcze nie rozpakuje
u nas Marcia77, po staremu jeszcze w dwupakach jakos sie nam nie spieszyhej dziewcznki co tam u WAs??
oj to nie dobrze musisz sobie wynalezc jakie zajeciebede sie nudzic........
wlasnie sie wykapalam troszke ogarnelam miszkanko ale jeszczemi zostalo troszkeoj to nie dobrze musisz sobie wynalezc jakie zajecie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Sherriwette, TonieAnend i 1 gość