kratka, ja nie mowie,że mam nadwagę ale źle się czuję z tym co mam
Przed ciążą ważyłam 46 kg. było mi z tym bardzo dobrze a teraz ocieram udem o udo jak idę czuję jak posladki mi skacza...noramlnie mam siebie dosć...schudnę 4 kg to dobrze reszta jakoś też zejdzie.Brzuch mi wywalił jak w 5tym miesiacu ciązy i ten duży tyłek i bryczesy-jestem niska wiec powinnam ciut mniej wazyc.
Kupilam spalacz tluszczu i zaczne go brac.
no widzisz to już sukces bo ja się nie mieszcze ba nawet te co mam wieksze zaczynają być ciasnemieszcze sie juz w stare ciuchy
bo zbudowałas mięsnie i wysmukliłas ciało tzn. spaliłaś troche tłuszczyku. Dam cio link na fajne forum ale podam ci wejscie przez tenat kopenchaskie-a potem idz na główną i poczytaj-mądre rzeczy-mądrzy ludzie pisza.w centymetrach wydaje mi sie ze jest mnie mniej ale w kilogramach jakos nie i powiedzcie mi dlaczego?
thermo speed extreme olimpu. Podobno jeden z lepszychkratka napisał/a:
Kupilam spalacz tluszczu i zaczne go brac.
a jaki??
oj ja teraz waze 71,5kg a powinnam zejsc do 63kg . Mam 173cm wzrostukratka napisał/a:
mieszcze sie juz w stare ciuchy
no widzisz to już sukces bo ja się nie mieszcze ba nawet te co mam wieksze zaczynają być ciasne
czytalam kiedys to forum i chyba musze znowu zaczac dziekikratka napisał/a:
w centymetrach wydaje mi sie ze jest mnie mniej ale w kilogramach jakos nie i powiedzcie mi dlaczego?
bo zbudowałas mięsnie i wysmukliłas ciało tzn. spaliłaś troche tłuszczyku. Dam cio link na fajne forum ale podam ci wejscie przez tenat kopenchaskie-a potem idz na główną i poczytaj-mądre rzeczy-mądrzy ludzie pisza.
http://www.sfd.pl/Dieta_k...51606-s281.html
nie dziękujepowodzenia
Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość