Małgorzatka a c Ci się w tym podoba?A mi się osobiście podoba
To wcale tak nie funkcjonuje.Małgorzatka Ty mądrala jesteś bo pewnie jako moderator masz dostęp wszędzie
ale jeśli tak jest to od tego są tak pisałam komunikatory.Ja widzę sens for zamkniętych - gdy dziewczyny zżywają się ze sobą tak, że dzielą się ze sobą bardzo intymnymi sprawami. Rozumiem, że nie chcą, żeby każdy mógł czytać o ich problemach. Ale takie forum powinno być raczej dodatkiem do reszty tematów.
jak założy konto?do wątków zamkniętych mają tylko dstęp osoby z danego wątku,a dziewczyny z innych wątków już nie.no ok są komunikatory.. ale jak my się zwierzamy itp.. to jeżeli ktoś chce dołączyć to niech sobie założy konto i dołączy do nas.. ja np nie chciałabym aby ktoś więcej wiedział o moich problemach :) to już zależy od poglądów
jak nie będziecie zakładać takich wątków, to po prostu będą one funkcjonowały pod innymi nazwami...Przyznaję jednak, że błędem było zakładanie prywatnych wątków dotyczących wieku dzieci (Listopad, marzec itp.). Od dzisiaj nie będziemy zakładać forów rówieśniczych.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość