tak mnie mężusio przywital wczoraj że chłopak murowany
źle nie będzie tylko ciężko
też nie działająsuszone sliwki i suszone morele
kurde biedna jestes , moja zuzanka tez ma takie problemy, ale ja jej czasmi pomagam termometrem hahaha to oczywiscie zadna aluzja do Ciebie,Nawet czopki glicerynowe są nieskuteczne, a mnie już brzuch boli i wiecie co Chyba wyślę P. do apteki po pracy niech coś kupi konkretnego. Albo nażrę się kiszonych ogórków i popiję maślanką
no wlasnie to samo mialam pisacLalunia - nawet jak będzie synek to super - córek już Wam wystarczy Czas na nowość
nie to nie tak Basiu. Czasem odnoszę podobne wrażenie. Ja czasem jak zaczynam czytac nasz wątek to się po prostu gubię, co której miałam odpisać. Czasem też muszę głebiej się zastanowić nad odpowiedzią. Myślę, że inne dziewczyny mają podobnie. Więc nie smutaj się kochanaSylwia.O., dziekuje Ci jestes kochana tylko ty jako jedyna czytasz moje posty i odpowiadasz ba moje pytania
spoko. Ja w ciąży miałam tak, że jak byłam w szpitalu to sama prosiłam o lewatywękurde biedna jestes , moja zuzanka tez ma takie problemy, ale ja jej czasmi pomagam termometrem hahaha to oczywiscie zadna aluzja do Ciebie,
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość