kalcinozine (tak sie wymawia) w kroplach do rozcienczenia....jakie te leki homeopatyczne dostal?
Zuzanko 100 lat

[ Dodano: 2009-02-10, 19:58 ]
9640gr i ma 74,5 dlugosci jest w samym srodku siatki centylowej jest zdrowiutki!

nie wiem ile kosztował bo tesciu go kupował (pracuje w piekarnio-castkarni) ale lepiej wyglądał niż smakowałtort boski!!! ile zabulilas za taki?
piekniewarzy 9640gr i ma 74,5 dlugosci
a co do ozdoby to kupiłam 3 takie arkusze kolorowe koszt z klejem biudowym bo nie miałam ok 6 zł na brudno na kartce sobie narysowałam projekt co bym chciała zrobic na początku miały być auta ale nie umiałam narysowaćozdoba wielka taka(na zdjeciach wygladala na taka mniejsza)
no i nie wspomnie o pamiątce i ja sie bardzo cieszyłam że zrobiłam coś od siebie oprócz jedzenia.
z jednej strony chciałabym ją posłać, ale najpierw musiałabym znaleźć pracę. a z tym problem, bo jak coś jest zgodnego z kwalifikacjami, to ortopeda nie da zgody i tak w kółko. No ale zobaczymy co czas przyniesie.dziewczyny Wasze dzieci beda chodzily do przedszkola?? zapisujecie juz??
sto lat Zuziu, dużo zdrówka i radości :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:Zuzia Aniżaba ma dziś roczek !!!!!!!!!
a mi nie leza dada...widac jak we wszystkim karzdemu co innego odpowiada. stwierdzic moge ze teraz (pamietam pieluchy ktore siorka przy swoich dzieciakach uzywala) sa pieluchy wszystkie ok tak naprawde tyle ze jak ja je z pampkami porownuje to pampki zawsze lepsze mi sie wydajaja sie zaopatrzyłam w Dada i nam pasują i cena odpowiada
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość