tak, pasuja, pasuja, ja wlasnie roznie dopasowuje.....Mika co do butelki to Ci nie doradzę bo my mamy aventa i jestem zadowolona. Wiem tylko tyle, że smoczki lovi pasuja do aventa. Może sprobuj kupić smoczek aventa. Może przypasi do lovi
dlaczego??Ostatnio cos nie mam czasu siedziec z Wami
jak tam chcesz. U nas było tak, że Tosia wybudzała się w środku nocy z niesamowitym wrzaskiem i nie można jej było niczym uspokoić. Krzyczała, płakała, prężyła się, zagryzała na czym popadnie. Dostałyśmy luminal, ale nie zadziałał, więc na kontroli sama lekarka jej zapisała Hydroxizinum, bo widziała, że Tosia już jest tym wszystkim zmęczona.Moze i ja bym posza do lekarza zeby przepisała mi to hydro... cos tam. Kubus ostatnio bardzo niespokojnie nam spi. Budzi się co chwilę z płaczem no i sie wierci
super, że tacie lepiejwiecie...musze sie tym z wami podzielic... jak juz kiedys pisalam moj tata ma raka... tydzien temu mial pierwsza chemie a dzis jest po 2 i czuje sie po tym bardzo dobrze! nic mu nie jest naprawde swietnie to znosi! tak bardzo sie ciesze! jestem coraz lepszej mysli!!!
tak ma juz byc.bylismy u kontroli, juz u Marcysia lepiej... za dwa dni znowu do kontroli, mamy podawac lek tak jak dotychczas
ulzylo mi troszke...
i moj tataSzkoda, że moja ciocia i dziadek nie dożyli tych nowych chemii
ja nie, a co to za klub??dziewczyny czy ktoras z Was jest zapisana do klubu winiary??
ja jestem i polecam....
moja zuza musze powiedziec ze jest bardzo grzeczna hmm moze dlatego ze wiecie czego nie robi, nie bede tyle razy p[isac ze nie raczkuje ale jak gdzies dopelzna to tez wszystko sciaga na ziemie, a jak jezdzi na samochodziku to juz nic nie umkniejej uwadze, szyflady , psie jedzenie piloty na stole, ach wszystko ,wszystko, ale za to w dzien w ogole nie marudzi , ani nie placze jest pogodna i cigle sie smiejew dzień pokazywać rózki
wejdz na www.winiary.pl, tam poszukaj zapisz do klubuja nie, a co to za klub??
mam Lovi. kurcze mialam tomme tippee i byly ok ale sie zuzyly i kupilam malemu taka bo jest bardziej waska od tt i nie musi jak sam pije tak mocno przechylac a smoczek to okurat wady chyba nie ma bo mam 3 rozne bo nie wiedzialam jaka dziurka bedzie dobra, lzej tez zakrecalam i nonono... jak mi jeszcze raz tak zrobi to nia o sciane trzepne...my mamy, tez nam czasem sie tak dzieje, nie wiem dlaczego...
a jaki masz smoczek??
nie ty jedna... taka pora roku- malo slonca zimno i ponuro jak w taki dzien sie mozna dobrze czuc? ja dzis caly dzien sprzatam a nie widac bo w szufladach to pranie a bajzel jest jak byl a Rys jeszcze standardowo pranie zrzuca zeby mi roboty nie zabraklo...zasnełą w koncu, ide też się zdrzemnąć, chyba musze jakieś witaminy brac bo jestem do niczego