Ejustysiu - poleż i wygrzej się , wiem jak to boli bo sama to przechodze, ale poleż bo ja łaziłam i rozwarcie i skórcze sie od bakterii robiło.
Wracaj szybko do zdrówka!
Poleż wygrzej i przejdzie , Ja też juz czuję się cięzka jak kloc czuje jakbym miała kamienie w brzuchu a najbardziej dokucza mi ten ból jajników i pęcherza 9 te rejony) przez tą infekcje francowata.
Nudze się juz w domu bo większosc dnia leże , niestety w nocy sie nie wysypiam bo boli mnie dół brzuszka i siku co chwile latam
Adka - mnie też juz czasem dopada dołek kochana , ale to chyba na naszym etapie normalne wydaje mi się, każda już marzy aby był kwiecień ciepełko, wiosna , dzidzia na świecie i poczuc się wreszcie lekka i zwinna
ehhh
Jak mnie dopada zamykam oczy i wyobrażam sobie że jeszcze tylko klika tygodni i poczujemy się lekko powili wrócimy do formy wskoczymy w ulubione jeansy i wróci dobry nastórj, ale musimy jeszcze troszke wytrzymać damy rade RAZEM dziewczynki!
Będziemy wspólnie wracać do formy i na lato będziemy znowu extra laski hehe a przynajmniej poczujemy się lekko
[ Dodano: 2009-02-11, 19:59 ]
Aha wiecie może jak obliczyć wzrost dziecka z usg wg kości udowej?
[ Dodano: 2009-02-11, 20:01 ]
Agniszka napisała że czeka na wyniki i możliwe że jutro wyjdzie do domku, skórczy już nie ma i pozdraiwia !!!!
[ Dodano: 2009-02-11, 20:21 ]
http://niemowle.onet.pl/pl_PL/preg_cale ... categ=text
Patrzcie na stronie pampers jest dokładnie opisany każdy tydzień , w 32 tygodniu nasze skarby ważą między 1600 - 1800 , mierzą około 43 - 46 cm.
Moja Zosia waży 1733 teraz, ale nie wiedziałam że juz taka duża