dziekujePati85, Wszystkiego najlepszego Pati sto lat kochana![]()
![]()

[ Dodano: 2009-02-12, 11:36 ]
A co tu takie pustki

jejku ja jeszcze nic nie jadlam, nie mam nic w lodowce, a jesc sie chce jak cholera

Nie przejmuj sie kochana,one tak wypychaja,z czasem coraz mniej.Natalka tez nie chce zupek,marchewki,jablko tylko ze slodka marchewka pomieszane,bo samo jej za kwasneMiszka Pati powiedzcie mi jak wasze maluchy jedza łyżeczką bo moj maly ma odruch wypychania jeszcze i pluje mi kaszka marchewki tez nie chce jedynie troche kleiku, co dajecie maluchom juz do jedzenia i jaki macie rozklad godzinowy? Kacper jedynie chetnie mleko zjada i czasem jabłuszko
Nic mi nie mow,ja chodze glodna jak pies,przez ta moja diete,a nonono jak byla wielgasna tak jest.Strasznie mi to oporenie idzie,moze dlatego ze juz jestem stara,przemiana materii wolniejszajejku ja jeszcze nic nie jadlam, nie mam nic w lodowce, a jesc sie chce jak cholera
no rzaczywiscie,a jak sie pytałam lekarki to mi powiedziala ze jeden stały posiłek zastepuje butle z mlekiem.Wczoraj lekarz w szpitalu powiedzial,ze to ze zaczelam karmic stalymi,nie moze wplynac na zredukowanie ilosci wypijanego mleczka,
No i tak wlasnie myslalam,a ten,ze ona jeszcze za malutka.To po cholere sprzedaja te sloiczki ,kaszki,ryzyki?Albo on jakis dziwny,albo ja czegos tu nie rozumiemno rzaczywiscie,a jak sie pytałam lekarki to mi powiedziala ze jeden stały posiłek zastepuje butle z mlekiem
Ja poprosilam mame,zeby mi przyslala z Polski kaszke do picia,u nas nie ma czegos takiego,a ja bym jej na noc dawala,to takie syte....moze lepiej bedzie po tym spalaale chyba zmienie smak kaszki mam bananowa moze warzywko mu posmakuje zobaczymy, bedzie musial cos jesc bo dosladzac mu nie mam zamiaru nic
Nic mi nie mowa co do diety to u mnie masakra chyba na odsysanie tluszczu sie wybiore kuziwa zawsze musze cos slodkiego wtrynic i nic z tego ze po 18 nie jem my obiad zawsze późno mamy a jak Piotr je sam to mi ślina cieknie i co mam zrobic ehhh
i mi by sie przydała bo dzis maluch mi pobudke co godzine fundowałJa poprosilam mame,zeby mi przyslala z Polski kaszke do picia,u nas nie ma czegos takiego,a ja bym jej na noc dawala,to takie syte....moze lepiej bedzie po tym spala
wiesz co Kacper miał takie jakby glutki w kupieMoja Weronisia ma od dwoch dni jakies brzydkie kupy gdziesz czytalam ze jak pojawia sie sluz to jakies przeziebienie moze byc daje jej wapno i witaminke C a czy mialyscie problem z czyms takim?Jesl tak co dawlyscie na to maluszkom? Ogolnie ona czuje sie dobrze jest wesola radosna ni placze tak jak by nic jej niedolegalo nie wiem co jest grane ?
dziekuje bardzosuper Kacperek wyglada na tej fotce taki pogdny i zadowolony
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość