Hej :)
I moje dzieci juz sobie spia,Nicolka szybko padla.. bo juz o 18 40 spala mi biedna na rekach taka zmeczona.. a Marcusek tez stosunkowo szybko zasnal,nawet nie musialam go za duzo bujac w wozku,naprawde przytulil glowke do poduszki i zasnal o 19 40
A i moj kochany Marcusek to kawal Chlopczyka,kurde ma 78 cm wzrostu i wazy 11 kg.. Jak chodzi o wzrost to lekarz powiedzial ze jest 2 cm wiekszy niz dzieci w jego wieku i wazy o 200 gramow wiecej niz normalnie dzieci w jego wieku.. ale ciesze sie bo tak ogulnie to wszystko Super,Marcusek to zdrowy i slodziutki i Kochany Chlopczyk.Jest spokojny ale taki tez energiczny z drugiej strony
A Nicolka tez byla grzeczna nawet u lekarza,moj mezulek czytal jej ksiazeczki a Nicolka siedziala mu ladnie na kolana i sluchala
Kurde jaka ta Nicolka jest cwana.. jak lekarz wszedl do pokoju w ktorym my juz na niego czekalismy i sie zaczal z nami witac a Nicole mu reki nie podala na przywitanie,a pozniej jak sie juz zegnalismy a lekarz dal jej wczesniej Zelke owocowa to na pozegnanie odrazu mu raczke podala.. smiesznie to wygladalo..a lekarz sie smial i powiedzial ze Tak to sie Robi
.. O rety bylo smiesznie.. mala spryciulka..
Pozatym to wszystko Oki.
Mama_Ania masz racje dokladnie 10 dni i moj syncio bedzie mial 1 roczek,to juz Roczek prawie ze minal a jeszcze pamietam jak dzis jak ci pisalam smski z tej kliniki ze musze spacerowac i tabletke na wywolanie dostawalam.. oj pamietam ten caly rok jak by to bylo Wczoraj.. Szok.. Ale po dzieciach widac ze Czas leci naprzod i to z taka ogromna Sila. a nie stoi w miejscu.. Nicolka tez jeszcze nie ulepila balwana.. a moze go tez ulepimy w Koncu Pomysle nad tym
Iwona hej :) Troche cie nie bylo.. A z tymi kupkami??To niewiem.. nie znam sie za bardzo na kupkach.. ale moze jakos Piotrus sam bedzie chcial ja robic.. Dobrze ze u Was wszystko Ok. Pozdrawiam.
O rety znowu zaczynam pisac Wypracowania.. Zycze wam Milej nocki i dobranoc do uslyszenia ide do mezulka popatrzec razem na Tv papa