Tagar, przejelas sie mna

kochana
macie zdjecie 1 bo ciemno i zlej jakosci robi mi aparat bo w koncu nie nagralam na cd
macha wszystkim forumowym cioteczką
[ Dodano: 2009-02-12, 19:42 ]
Tagarniezla przygoda z ta stluczka
opowiem jak na usg było
byłam z moim Kubusiem lekarka przemiła najpierw zrobiła ze mna wywiad potem przeszliśmy do badania

dziewczyny szcześliwa jestem dzidzi zdrowe rośnie wspaniale

ah niesamowite przezycie to usg pol godziny oboje patrzelismy w monitor jak oslupiali niemozliwie dzidzi uroslo widzialam kazdy paluszek nozki machal dla was specjalnie

potem spal lekarka probowala go obudzic naciskala na niego to ten pokazal nam tylek

malo tego przegladala go od gory do dolu pepowina byla w gorze a pod nozkami prawdopodobnie byl ptaszek moj facet to od razu mial usmiech na twarzy bo bedzie syn no ale lekarka zaczela mu tumaczyc ze to 50% pewne ze tylko zgaduje bo wszystko dopiero rosnie ale chlopowi cos przemowic

podejrzewam ze moj wczorajszy stan byl poprzez nerwy dzis tez bylam niespokojna az do momentu gdy uslyszalam serducho brzdaca nawet nie wiecie jak mi ulzyla (co ja gadam wlasnie wy rozumiecie mnie najbardziej) i jeszcze jedno lekarka ostrzegla mnie ze jak wymioty bedda nadal trwac bez szpitala sie nie obejdzie hmm obiecalam sobie ze zaczne jesc ze bede dbac o siebie bardziej i wogole
[ Dodano: 2009-02-12, 19:56 ]
zdjecia 4d tez mam ale nie widac za wiele nie nagrywalam calosci na cd bo sama lekarka mowila ze nagranie poleca w 2 takim badaniu wtedy naprawde warto to miec za to mam z 15 zdjec
odnosnie mojego terminu porodu wymyslilam sobie date @ ostatniej i wedlug usg wychodzi to samo plus minus 2 dni tak jak myslalam
izuniu wiem co teraz czujesz -ze sie martwisz o dzidzi to tego tesknota za mama biedactwo ale zobaczysz rano po badaniuy poczujesz jak rosna ci skrzydla ile sil da ci dzidzi gdy go na usg zobaczysz -jestem tego pewna
ps.jutro rzecz jasna bedziemy wezme wszystkie zdjecia i bedziemy porownywac nasze krasnale