ło mamusiu, ale się nagle dużo znalazło koleżanek z rocznika `79.
Witam, witam po dłuuuuugieeeej nieobecności
Już myślałam, że wszystkie laseczki z tego rocznika wyginęły jak dinozaury - tak długo nikt nie zaglądał, że i ja przestałam
a tu proszę, jak miło
Cieszę się, ze ktoś tu pisze - do moich urodzinek zostało trochę ponad miesiąc (22 marca) i mój mąż na pytanie "kochanie, co chciałabyś na urodzinki?" usłyszał w odpowiedzi "WEEKEND W SPA"!!! ALe tylko dziwnie na mnie spojrzał i stwierdził, że nikt mu nie da takiej pożyczki, żeby mnie tam wysłać..... to po co pytał? Ja chciałabym w moje urodzinki zaprosić tylko i wyłącznie moje koleżanki (bez chłopów i bez dzieci) do jakiegoś miłego lokaliku z piwkiem i muzyczką - nie przygotowywać, nie sprzątać, nie piec torta, nie myć garów po imprezie, nie pilnować dzieci, i nie prosić chłopa, żeby zrobił chociaż jedno zdjęcie z imprezy...
tak poza tym on też kończy 30 ale dopiero w grudniu, a ja mu już oznajmiłam że nic nie robie na JEGO urodzinki, skoro on przez ostatnie 3 lata na MOICH urodzinach po prostu świetnie się bawił
no dobra wyżaliłam się, a jak to dokładnie wyjdzie to się dopiero okaże, pech chce że urodziny mam w Wielkim Poście i o ile ja niewiele sobie z tego robię, to koleżanki mam w większości wierzące...
teraz siedzę w domciu, bo dzieciaczki chorują - Marzenka zapalenie płuc, a Radzio oskrzeli - więc mam nadzieję, że wyrobi mi się dobry nawyk pisania na moich wątkach