witam
Iza ale z Matiego przystojniaczek super foteczka
Basiu ja kawusi poprosze
Kristi pisze:Nicolinka tez pieknie spala cala noc,jak zasnela o 20 30 to obudzila sie o 7 00 i ladnie byla wyspana..
Kristi pisze:Moja Nicolinka juz spi oj byla malutka spiaca i zasnela w ciagu 15 minut,a maly Moj syneczek MARCUS wybaczcie duza litere ale Basia niewiem czemu juz drugi raz to imie przekrecila..
Mama_Kingi pisze:Tylko już po 19 marudziła "myj myj"
Mama_Kingi pisze:Dziewczyny, ja o spaniu Kingi się nie wypowiadam, bo właściwie nie miałam z tym nigdy problemów. Zawsze pięknie zasypiała w swoim łóżeczku i spała w nim całe noce. Teraz, jak ma swój pokoik i duże łóżko, to budzi się między 6 a 7 i przychodzi do nas do łóżka.
Maggie pisze:A ja znowu gorzej się czuje, ale to psychicznie...kurcze jestem na siebie zła, bo znowu zaprzestalam brać te tabletki tydzień juz nie biorę...nie wiem co mi do głowy strzeliło, od dzisiaj znowu zaczynam brać.
Maggie pisze:A ja znowu gorzej się czuje, ale to psychicznie...kurcze jestem na siebie zła, bo znowu zaprzestalam brać te tabletki tydzień juz nie biorę...nie wiem co mi do głowy strzeliło, od dzisiaj znowu zaczynam brać.
Mama_Kingi pisze:My Kingę przyzwyczailiśmy do codziennej kąpieli. Są na ten temat różne opinie- że wcale nie trzeba myć maluszków każdego dnia, że wystarczy co 2-3 dzień. Ale ja mam takie zdanie, że maluchy tak samo, jak my, pocą się brudzą. A po takiej kąpieli to nawet lepiej śpią. I jest to codzienny rytułał, który je wycisza i przygotowuje do spanka.
Maggie pisze:Justynka, co z fotkami ADUSI?????????????
Mama_Kingi pisze:My Kingę przyzwyczailiśmy do codziennej kąpieli. Są na ten temat różne opinie- że wcale nie trzeba myć maluszków każdego dnia, że wystarczy co 2-3 dzień. Ale ja mam takie zdanie, że maluchy tak samo, jak my, pocą się brudzą. A po takiej kąpieli to nawet lepiej śpią. I jest to codzienny rytułał, który je wycisza i przygotowuje do spanka.
Barbara pisze:Zgadzam sie z Ania, bierz te tabletki, bo przeciez tu o Twoje samopoczucie chodzi Kochana
iza pisze:witajcie...dziekuje dziewczyny ale czuje sie coraz gorzej...juz nie wiem czym mam sie ratowac..płaczę juz z bezsilności...czuje sie jak by mnie cieżarówka przejechala..do ego te mdłości i wymioty..ach..szkoda gadac!!!
iza pisze:a ja wychodzisz na spacer z dzieciaczkami?? Marcusek w wózku a Nicolka za rękę?? jeju..te spacery nie przerazają...Mati za rękę nie chodzi..w zyciu
Mama_Kingi pisze:Kinga właśnie zjadła jogurt z ziarnami "7 zbóż" i pół jabłka i staram się, aby zasnęła..
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość