kkasiaaa - znam ten ból, wyprawa do szkoły z całą gromadą to niezła impreza. Samo ubieranie zajmuje od cholery czasu, choc ja juz sie wycwiczyłam i idzie mi całkiem niezle
hehe u mnie to samo

nim ubiorę dzieci to jestem wykończona

i nigdy nie wiem od kogo zacząć ubieranie

Niby Julka już duża także sama sięubiera ale nie robi tego dokłafdnie także i tak muszę ją poprawić, a zwłaszcza zawijanie szalika nie idzie jej najlepiej.
Ja też nim doszłam do szkoły to byłam już cała mokra , na dodatek kupiłam nowe buty które przemakają

A po szkole poszłyśmy na plażę (mieszkam w Gdańsku przy samej plaży) pokarmić łabędzie i moje mądre dzieciaki wlazły po kostki do morza bo przecież mają długie buty

na szczęście Oliwce nie przemokły ale Julka miała całe stopy mokre
Antynorma a w jakim wieku są Twoje dzieciaczki ??
[ Dodano: 2009-02-24, 16:08 ]
kkasiaaa,
#ania#, wiecie co ja kupiłam sobie sukienke w komisie sukien slubnych bo robilismy wesele tak na szybko w ubiegłym roku płaciłam za nia 600zł a potem mogłam ja tam spowrotem oddac i jeszcze 500 za nia dostałam wiec jestem zadowolona.
Pewnie gdybym miała wiecej czasu na to i pieniedzy to wzieła bym jakas inna ale tez z brzuszkiem to mało do czego sie miesciłam
ja mam okazję kupić od koleżanki i to za naprawdę niską cenę, ona jest większa odemnie także jej mama by mi ją przerobiła , ale cały czas się zastanawiam bo sukienka ładna ale tak trochę mi głupio wyskoczyć w jej sukience a ona będzie na naszym weselu.
[ Dodano: 2009-02-24, 16:10 ]
co do okresu to u mnie dziwna sprawa bo dostałam 3 stycznia (tzn tak podejrzewam że to był okres), po tygodniu się skończył , zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne i po 8 dniach zaczęłam krwawić podobno to normalne jak zaczyna się brać tabletki zwłaszcza że to są moje pierwsze w życiu. po 4 dniach minęło i od tamtej pory cisza