u nas w końcu jakas normalna nocka wiec i nawet humorek mam

piszcie co u was
tez jestesmy w trakcie szukania mieszkania, wolelibysmy domek,ale sa takie drogie, a moj Pan tylko zarabia wiec nie wiem co my zrobimywczoraj znaleźliśmy domek naprawde ładny dzis jeszcze dwa oglądamy ale raczej zdecydujemy sie na ten 3 pokoje salon z kominkiem duza kuchnia i ogrodek
powiem ci ze z naszym mieszkaniem tez tak bylo to ja sie na nie uparlam bo piotrk nie chcial za bardzo no i te 3=2 pietro masakra z zakupami i wózkiemA zla jestem na siebie, bo to ja usralam sie na to mieszkanie, a ono nie jest warte takiej ceny, a moj P nie chcial tu mieszkac wiec ostatnio mi to wypomnial, a przeprowadzka kosztowala nas okolo 1500 euro
Zgadzam sie faceci to kretynskie stworzenia najpierw walna tekstem a puzniej przepraszajaA to co powiedzial, to moze w zlosci, mezczyzni naprawde nie mysla nad tym co mowia!! ZUPELNIE!!
czekamy czekamyDzis powinnam miec kabelek to pokaze Wam filmiki :)
Zapewne jak by tesciowa do was przyszla i zostala z malym to by nie plakunial przynajmniej nie bardzo bo dzieci lepiej czuja sie w swoim domu dlatego ze poznaja zapach domku wiec jak zostal w obcym dla niego domu i obca osoba no bo tak mozna nazwac babcie poniewaz nie jest na codzien z malym wiec wiadome ze bedzie to dla niego niekomfortowa sytulacja i bedzie plakunialrano był na godzinke u teściowej i biedak płakał za mama Jarek wymyślił ze go tam damy zeby babcia się cieszyła no i babcia się cieszyła a ja nioe bardzo![]()
myslałm ze go zjem ale co wkoncu to jego mama i tez ma prawo pobyć z małym Antek jak nas zonbaczył to sie tak pieknie usmiechnoł i odrazu na ręce do mamy
![]()
a jak do domku wszedł to był taki szczęśliwy niby mały jeszcze a jak juz poznaje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości