hej dziewczyny.. dzieki za odpowiedzi odnosnie tego, co wczoraj napisalam.. macie racje, jego zachowanie jest egoistyczne, ale na razie poki co, nic sie nie dzieje... takze zaniechalismy klotni i jest okej

nie bylo wracania do tematu, ani przepraszania.. po prostu jakos nagle sie zrobilo dobrze
pewnie klotnie sie znowu pojawia, jak przyjdzie czas zmian (praca, przeprowadzka itp.), ale moze do tego czasu, on zmieni zdanie
Gie, gratuluje udanego dania

chyba zrobie cos podobnego..
Jagna30, musialo byc fajnie na tych quadach

ja nigdy nie probowalam, ale po obejrzeniu tych zdjec - kusi mnie...
a powiedz mi, nie -balas sie, ze cale bloto wyladuje na Tobie? widze, ze masz ladny plaszczyk na zdjeciach.. ja bym sie bala w takim plaszczyku po blocie jezdzic
szkrab, Twoja Jula duze je.. .ale malo w tym mleka (tak malo ma byc??? ile razy dziennie ma 6-7 miesieczne dziecko pic mleko?? zaraz zajrze do tej tabelki - schemat zywienia niemowlat... bo juz sie pogubilam

)
moj maly, podobnie jak Zuzia Gie, pije w wiekszosci mleko.... rano mleko, pozniej kaszka na gesto, pozniej obiadek i deserek, pozniej mleko i na noc mleko
czyli wychodzi 3 razy plynne mleko, raz mleko na gesto i raz obiadek+deserek
jessuuu, masakra z tymi dzieciaczkami... az sie boje co to bedzie jak mala zacznie sie przekrecac z plecykow na brzuch...
Moja E. tez nie umie jeszcze takich akrobacji typu przewrotki z plecków na brzuszek...
aa wiecie co, Jasper juz sie teraz caly czas przewraca z plecow na brzuszek

jak go poloze na plecach, to po 2 min jest na boczku (i czasami tak sobie lezy), a pozniej od razu na brzuszek
za to przewrotki w druga strone (z brzuszka na plecy) cos mu nie wychodza...