dobry wieczór wszystkim!!!
u nas ok po południu było z Alkiem, piękna pogoda była, pospacerowalismy, Alek pospał sobie pieknie - wreszcie na świeżym powietrzu porządnie sie wyspał a nie przy oknie
jak tata wrócil z pracy Alek był w niezłej formie, że az tatuś zaproponował mały wypad na zakupki
i nie do sklepu z artykułami dla dzieci
bo zazwyczaj tam nas zabierał
i mamusia mogła sobe pobuszowac po sklepach w centrum i nawet upolowałam kilka sztuk
w sumie to nie lubie wozic sie z Alkiem po centach bo mam wtedy w nonono motor, wole sama, ale dzis był luz. teraz Aluś ładnie spi sobie, tata usnął przy nim, kolacja czeka na niego
o której on zje to nie wiem, budze i budze i śpi sobie nadal
Edyta - daj znac jutro koniecznie co sie okazało z Wiki!!!!może byc jakiś wirusik
biedna musi sie tak męczyć, ale bedzie ok lada dzień, może to po antybiotyku
ja jak brałam ostatnio to póxniej byłam bardzo osłabiona i wymiotowałam, ale to w trakcie brania u mnie było
Indigo - dobrze ze poszłaś na usg!!!!!ci lekarze
przeważnie bagatelizują
fajnie że Twoja Mama Ci pomaga!!!my w poznaniu jestesmy sami, wiec gdyby co odpukac to cieżko by było, jak miałam w styczniu kontuzje palca, to brat mi pomagał przy małym, a teraz i on wyjechał z poznania
Frydza - no uroczy ten Wasz Dominik
Asiula 26 - dobrze że wszystko się dobrze skończyło i że mała już ładnie je
a z tym termometrem - mi chodziło o to zeby miec taki termometr co by szybko mi wskazał ze temp jest albo nie ma, zeby szybko to zdiagnozować, bo z tym do tyłka to tyle zachodu jest..u nas to Alek z trudem daje sobie pampersa założyć
a co dopiero termoemtr utrzymać
no czasem sie udaje bez problemu ale czasami z trudem
no własnie czy Wy nie macie tego problemu???przy zakładaniu pampersa??mój dzieciak to normalnie tego nie znosi, ucieka przede mna że hoho, jak na złość a jest bardzo szybki, no naprawde cieżko mi jest go przebrac, musze go czyms bardzo zainteresować, bo jak nie to ucieczka
juz szukalismy papersów coby szybko je włożyć bez sklejania i sa super takie Papers majtki niby, ale Alek na Pampersy jest uczulony, tyłek mu sie odparza, używamy od maleńkiego huggies, i haggies tez ma takie majteczki ale one sa bardzo drogie bo one są dla dzieci które juz zaczynaja czaić co chodzi z siusaniem i kupką, ale zawsze mamy paczke w domu żeby w sytacji gdy Alek nie da sie złapać i poożyć można było wsunąć na to ruchliwe kochane nasze dupsko