Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

28 mar 2008, 14:12

cześć Mamusie :-D :-D :-D
ja mojego neta :wpale: :wpale: :wpale: ciągle się zrywał i nie mogłam wejść :ico_zly:
ale już jestem....
i od razu przepraszam jeśli o czymś zapomnę i coś pominę :ico_sorki:

LALKAnaprawdę najadłaś się strachu biedulko :ico_noniewiem: życzę Hanusi bardzo dużo zdrówka :ico_buziaczki_big: a wiesz cokolwiek się stanie, to zazwyczaj jest tak, że rodzice obwiniają siebie, przecież po prostu zasnęłaś :ico_noniewiem: nie zliczę ile mi razy zdarzyło się zasnąć w łóżku, kiedy Daruś leżał z brzegu łóżka :ico_noniewiem:

DOMINISIA,MAMOZUZI fajne foteczki :-D :ico_brawa_01: pozazdrościć takiego spotkanka :ico_brawa_01:
Dominisia na niektórych zdjęciach wyszłaś jak nastolatka :-D nie dziwię się, że Mamazuzi mówiła, że skórkę masz jak pupcia niemowlaczka :ico_brawa_01:

EVE no to rzeczywiście macie problem :ico_olaboga: nie rozumiem Twojej siostry, przecież :ico_olaboga: chyba wie , że Wy na nią liczycie i dlatego zdecydowaliście się podjąć decyzję o wyjeździe :ico_noniewiem: a ona jakoś komentuje swoją decyzję?

c.d.n. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

28 mar 2008, 14:39

Dobra jestem!
Wiec z nowosci to tyle, ze nie mialam dzis w przychodni tlumaczki i troszke sie meczylam po norwesku ale stwierdzilam ze kiedys trzeba zaczac i nie poprosilam zeby gadali po angielsku :-D Popradzilam sobie i jestem z siebie dumna! Szczepienie bylo, nawet dwa, Jasiu tak zapatrzyl sie na maskotke-zyrafke ze nawet nie pisnal, dumna jestem z mojego malego faceta!! :ico_brawa_01:
Wazy 9450 i ma 73 cm. Wszystko jest idealnie :ico_brawa_01: Kolejna wizyta dopiero w maju!

Nocka super, pobudka o 6 na mleczko i spalismy razem do 9, czyli standard.

Kicia zgadza sie ze zoltko wprowadza sie w 7 miesiacu ale wlasnie tyle maja nasze dzieciaczki, przynajmniej tak sie mi wydaje... Chyba ze ja zle rozumuje, jak Bobas skonczyl 6 miesiecy to rozpoczal sie juz 7 prawda?? A no i mialam sie jeszcze zapytac L jedzie do Norwegii?? Kiedy i gdzie?? No i ewentualnie na jakich zasadach??

Mamo Zuzi ciesze sie ze udaly sie wam zakupki!! Ja chyba tez sie musze wybrac :-D Zblizaja sie moje urodziny i chcialabym zeby K. dal mi troszke kaski na szalenstwa!!

Eve glupia sytuacja z ta Twoja siostra... A ta jej przeprowadzka jest taka pilna?? Nie moglaby troszke zaczekac?? Ehhh no rzeczywiscie teraz moze wam byc duzo trudniej.

eSKa sliczny ten projekt domku. K. bylby zachwycony. Im bardziej skomplikowany dach tym jemu bardziej sie domek podoba :-)

Agnieszka fajnie ze juz jestes!
Dominisia na niektórych zdjęciach wyszłaś jak nastolatka
Akurat, to mnie rozbawilas :-D :-D :-D Wiesz ja mloda siksa jestem, calkiem niedawno przestalam byc nastolatka :-D
potem sprzęt się zepsuł i wrócilśmy
Jakos nie bardzo umiem sobie Ciebie wyobrazic wkurzona :-D Tak z tych fotek i z postow bije po prostu spokoj i opanowanie. Wogole to tak sie mi wydaje ze Ty musissz byc ciagle zadowolona i nie potrafisz sie zesloscic :-D

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 mar 2008, 15:04

Nienawidze tego forum, znow mi zjadlo poooosta!!!!!!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
teraz sie opanuje i zaraz napisze jesczze raz

Awatar użytkownika
Dominisia

28 mar 2008, 15:06

Nie wierze ze go nienawidzisz, Ty nas kochasz, przyznaj sie!! :-D

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 mar 2008, 15:07

no wiec teraz juz krocej:
Spodni nadal brak, jedziemy w inne miejsce to moze cos kupie.....
Zuzia ma 2 nowe tuniczki i 3 pary rajtuzek, mam nadzieje ze tym razem beda ok, bo mamy ogolnie rzecz biorac pecha do rajtuz. ;-)

Dominisia gratki z norweski :-) masz racje trzeba w koncu zaczac i ty jestem na wlasciwiej drodze. A waga Jasia super, :ico_brawa_01: cos czuje ze Nell nie ma wiecej niz 9 kg ale to sie upewnie w poniedzialek na szczepieniu.

wysylam teraz i potem ciag dalszy....

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

28 mar 2008, 15:20

DOMINISIA no pewnie że :ico_brawa_01: za poradzenie sobie i dla Jasia za piękną wagę :ico_brawa_01: a wiesz, ja jestem zorientowana że jesteś z nas najmłodsza :ico_oczko: ale na dwóch to wyszłaś jakbyś z 18 lat miała :-)

MAMOZUZI ja też mam zawsze problem i pecha do rajtuzek dla Julci :ico_noniewiem: a ze spodniami to numeru nie było czy fasonu? dalszych już udanych łowów życzę :ico_haha_01:

Daruś już godzinkę śpi na balkonie :ico_szoking: jestem w ciężkim szoku, aż nie mogę miejsca sobie znaleść :ico_puknij: wiecie o której mi zrobił dziś pobudkę? o 4.15...i nie myślcie że zasnął :ico_nienie: dopiero , krótka drzemka czyt. 15 minutowa była przed 9 :ico_szoking: a ja ledwo chodzę....a zaraz po Julcię....

słuchajcie mój były się wczoraj zjawił :ico_szoking: pisma oczywiście nie złożył, blefował :ico_puknij: miał jakiś wypadek z kolegą....chyba miał wstrząs mózgu, bo był wczoraj "milutki"...hmmmm....chyba dlatego że dziś już wyjeżdża...

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 mar 2008, 19:08

Jakos nie bardzo umiem sobie Ciebie wyobrazic wkurzona Tak z tych fotek i z postow bije po prostu spokoj i opanowanie. Wogole to tak sie mi wydaje ze Ty musissz byc ciagle zadowolona i nie potrafisz sie zesloscic
to tylko pozory.... mój biedny M. to najlepiej wie, niestety...

Piękna pogodynka dziś była, mmm.... Spacerek super! I Zuzia potem też na balkonie spała. Ale chyba ją za ciepło dziś ubrałam :ico_noniewiem:

agnieszka01.04, wreszcie jesteś!!! A gdzie ewasiek???

Dominisia, tak, nasze dzieciaczki już są w siódmym miesiącu i ja też myślę o tym żółtku.

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

28 mar 2008, 21:00

rany ja ledwo żyję...na nogach od 4 :ico_szoking: a poszłam spać o 24 :ico_puknij:

MAMOZUZI i ja kpiłam właśnie taki niekapek...prezentuje
Obrazek

ja nie dam rady :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 mar 2008, 21:51

Hehe, a ja kupiłam dziś tylko taki ustnik niekapek do mojej buteleczki balonika :-D

Ja chyba tez się zwinę do spanka :ico_spanko:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 mar 2008, 21:56

Agniesia, mam nawet taki sam kolor :-) Ale Dariuszek duuuzy :-D
Kocurka, no cos ty sciemniasz z tymi humorkami :-)
Dominisia znalazlam Cie na skype ale mnie nie zatwierdzilas. Uzywasz moze go czy nie? A w ogole dziewczyny dawajcie skypa jak macie. Moj nick: casie25

[ Dodano: 2008-03-28, 21:55 ]
Cos cisza.. znikim juz chyba nie poklikam... No to ide na inne watki, a co :-D

Nell ma dzis problem z usnieciem, rzuca sie w tym lozeczku jak szalona i poplakuje przez sen :ico_noniewiem: Nie wiem co jej jest...
Chyba zaraz wskocze do wanny...

Aga, no to bedziesz miala spokoj z Eksem na jakis czas :ico_sorki: ale widzisz jaki palant?tyle byl i ile sie z Jula widzial? Zalatwil cos w tym sadzie? :ico_puknij: A w ogole to jaki to koles ze tu wypadek, tam nowa laska, fruwa i fruwa... Swietny material na odpowiedzialnego tatusia nie ma co :ico_noniewiem:

Cos czuje ze ten nasz wateczek nie pociagnie dlugo :ico_placzek: Tyle lasek ucieklo, np co z Justyna? Ania cos tez nie pisze, Eska franiu gdzie jestes? Wolne dzis mialas :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”