Dobra jestem!
Wiec z nowosci to tyle, ze nie mialam dzis w przychodni tlumaczki i troszke sie meczylam po norwesku ale stwierdzilam ze kiedys trzeba zaczac i nie poprosilam zeby gadali po angielsku

Popradzilam sobie i jestem z siebie dumna! Szczepienie bylo, nawet dwa, Jasiu tak zapatrzyl sie na maskotke-zyrafke ze nawet nie pisnal, dumna jestem z mojego malego faceta!!
Wazy 9450 i ma 73 cm. Wszystko jest idealnie

Kolejna wizyta dopiero w maju!
Nocka super, pobudka o 6 na mleczko i spalismy razem do 9, czyli standard.
Kicia zgadza sie ze zoltko wprowadza sie w 7 miesiacu ale wlasnie tyle maja nasze dzieciaczki, przynajmniej tak sie mi wydaje... Chyba ze ja zle rozumuje, jak Bobas skonczyl 6 miesiecy to rozpoczal sie juz 7 prawda?? A no i mialam sie jeszcze zapytac L jedzie do Norwegii?? Kiedy i gdzie?? No i ewentualnie na jakich zasadach??
Mamo Zuzi ciesze sie ze udaly sie wam zakupki!! Ja chyba tez sie musze wybrac

Zblizaja sie moje urodziny i chcialabym zeby K. dal mi troszke kaski na szalenstwa!!
Eve glupia sytuacja z ta Twoja siostra... A ta jej przeprowadzka jest taka pilna?? Nie moglaby troszke zaczekac?? Ehhh no rzeczywiscie teraz moze wam byc duzo trudniej.
eSKa sliczny ten projekt domku. K. bylby zachwycony. Im bardziej skomplikowany dach tym jemu bardziej sie domek podoba
Agnieszka fajnie ze juz jestes!
Dominisia na niektórych zdjęciach wyszłaś jak nastolatka
Akurat, to mnie rozbawilas

Wiesz ja mloda siksa jestem, calkiem niedawno przestalam byc nastolatka
potem sprzęt się zepsuł i wrócilśmy
Jakos nie bardzo umiem sobie Ciebie wyobrazic wkurzona

Tak z tych fotek i z postow bije po prostu spokoj i opanowanie. Wogole to tak sie mi wydaje ze Ty musissz byc ciagle zadowolona i nie potrafisz sie zesloscic