Dziewczyny jestesmy po wizycie u lekarza i malutki wazy 8800kg bez ubranek

czyli tak jak mowiłam, jak go bralam na wage w ciuszkach to miałam o 9 wiecej z nim
No nic lekarka powiedziała ze nie mam sie czym przejmowac ze tak rosnie, potem jak skonczy poł roczku to nie bedzie juz tak przybierac bo bedzie bardziej ruchliwy i w ogle tak to niby jest
Nawet sie dziwiła ze duzo ulewa i tak przybiera
A i powiedziłą ze mamy wprowadzac małemu nowe posiłki niby od 4 miesiaca sie daje, nic jej nie mowiłam ze juz probowalismy, bo wiecie lekarze roznie reaguja.
Mam kupywac te od 5 miesiaca juz bo juz 4 skoczyl i 5 idzie, no albo sama robic.
Tak sie zastanawiam czy nei zrobic mu takiej zupki jarzynowej, tylko nie wiem czy potem dac mu tylko wywar czy te wazywa tez pogniesc i dac
Chociaz jak sie przyzwyczai do robionch rzeczy to potem nie bedzie chciał tych ze sklepu, kurcze nie wiem. Moge potem nie miec czasu mu tego robic i checi oczywiscie tez, ale korci mnie na probe zrobic.
blumek, hihi ty mały leniuszku
Ja widzialam wczoraj M jak miłosc i kurde tak swirowali z ta kompiela ze szok, jakies ksiazki i w ogole
No a dzisiaj na zone reality ogladałam taki program "opowiesci o narodzinach" pokazuja tam porody na zywo. Kiedys tez ogladałam zanim jeszcze sama rodziłąm, ale potem mnie to zaczeło przerazac i przestałam, ale teraz chetnie sobie obejrzałam, no i musze przyznac, ze kazy przypadek jest inny i rozne porody tam sa