Czesc dziewczyny.

Noc miałam okropna,głowa tak mnie bołala ze myslałam ze mi peknie z bolu az sie popłakalam,moj D pojechał po apap,myslałam ze za wysokie cisnienie a tu miałam bardzo niskie,ale po tabletce przeszło.
lalka dzieki za aukcje z kocykami,super moze sie zdecyduje na jakis

i gratuluje pierwszego zakupu.
Aga nie martw sie,bedzie dobrze a nie chcesz isc na konsultacje do innego gina ? .
Beata_Tychy, po szkole rodzenia jestem zadwolona,bylismy na tym oddziale gdzie bede rodzic,i mam bardzo dobre wrazenia z wizyty,konkretna połozna opowiedziała nam w skrocie co i jak,ja jak bede miała cesarke to po 5 dniach wyjde do domciu,ciuszkow nie trzeba swoich tylko na wyjscie,pampersy trzeba miec,chusteczki nawilzajace,linomag,krem bambino,wenflony maja,koszule dwie po porodzie bo do cesarki jest szpitalna ,odwiedziny tylko od 15 do 17 i wtedy dzieci pokazuja najblizszym,a tak dzieci sa dowozone jak mamusia chce i jak mamsia jest zmeczona odwozone, to chyba tyle jak cos mi sie przypomni napisze.

A ja zaraz sniadanko zjem z młoda,a mnie kopała wczoraj i z rana tez

zawsze to usmiech na mojej twarzy wzbudza.

Zurek mam od wczoraj na obiadek,moze pojade do sklepu z ciuszkami poogladac rzeczy,nie chce siedziec w domu ale zobacze bo narazie snieg z deszczem u mnie pada. A dziewczyny idziemy jednak na USG 3D,podjelismy razem taka decyzje z mezem ,ja bede spokojniejsza ale do innego lekarza,jestesmy umowieni na jutro na 17.40 to trzymajcie kciuki za Nas

.Ale elaborat napisałam.