Witajcie Dziewczyny!!!
u nas dzień dziś szybko minął, tak to juz jest ze w week kiedy tatuś w domu, czas leci niepostrzeżenie..Alek dziś dużo sobie pospał, zaliczylismy dwa świetne spacerki, pierwszy lekko deszczowy, ale deszczyk był bardzo wiosenny, wiec i przyjemny

teraz obawiałam sie czy zasnie tak szybko, ale w sumie zasnąl jakąs godzine później niż zwykle, oby sie nie wybudził, bo mamy okropnego sasiada, który wczoraj w nocy dał popis swojej głupoty i chamstwa i dzis też juz imprezuje od wieczora

taki prostak

poprzednio mielismy tam super sasiadów, z którym sie bardzo zaprzyjaźniliśmy, co ciekawsze oni też w 2007 powitali potomka

, niestety kupili sobie mieszkanko pod poznaniem..i pojawił sie ten idiota..już poprzedniej wiosny sie z nim zmagałam, ale nie daje rady

on jest taki puuusty
co do spotkania - kochane czerwcóweczki, mimo ze przyłączyłam sie do Was niedawno, czuje jakbym Was znała dużo dłużej, tutaj u nas jest bardzo ciekawie, każda z nas inna, no fajnie by było sie spotkać!!!!ja też jestem na tak!!! tylko że tak jak Indigo niestety zaznaczam że jestem uzależniona od męża i jego pracy

wiec w week to nie ma problemu, ale tak na dłużej to zależałoby od jego możliwości urlopowych..my nad morzem mamy rodzinke, tzn rodzinka mojego męża tam mieszka i na pewno w lecie tam bedziemy, nawet wybieramy sie tam w maju, jak sie uda w ten długi week na początku, bo akurat Rafał ma urlop
Indigo jak tylko będziesz w Poznaniu - zapraszam!!!zresztą jakby któras z was była w poznani to bardzo zapraszam
Madziorka - że pigułek nie bierzesz..hm..coby tu powiedzieć..ja też nie biorę

w sumie to brałabym gdyby nie Rafał - nasłuchał sie od naszego gina że to obniża potencjał

że wpływa negatywnie na nastrój, że później moze byc problem z zajściem w ciąży, że że że i takie tam i mówi :ico_nienie:NIE, hm, hm, hm, no ale na razie nie planujemy za tak szybko drugiego maluszka, chcemy troszke poropieszczac Aleksandra

ja chce latem, jesienia pójśc do pracy, bo jeszcze nidgy prócz staży nie pracowałam, a za jakieś 1,5 roku zabieramy sie do dzieła:ico_haha_01: no a teraz robimy co w naszej mocy
aaa chciałabym was zapytać o taką sprawę - cz któras z Was poleciłaby mi jakiś kosmetyk który miałby działanie..hm..wyszczuplające

tzn coś dobrego, bo tego jest na rynku mnóstwo ale czy efekty sa ???ja dzis np widziałam w aptece takie preparaty Galenic specjalnie na uda i specjalnie na brzuch co wyszczuplają, ale sie zastanawiam czy jest sens tyle kasy dawać??zdasje sobie sprawe z tego ze zaden kosmetyk cudów nie zdziała ale chciałabym troche poprawić swoje ciało..bo nie podobam sie sobie ostatnio jeżeli chodzi o mój brzuch i boczki

jak urodziłam szybko wróciłam do formy, po miesiacu wkładałm rzeczy sprzed ciąży, a jak sie okazało ze Alek jest aergik to w ogóle bardzo schudłam, bo diete miałam bardzo bardzo, karmiłam go do końca 5 miesiaca i wtedy sie zaczeło, jak sie rzuciłam na żarło, na słodycze których nie tykałam przez te 5 miesiecy, że teraz przytyło mi sie no własnie najbardziej ten brzuch i boki

jak macie jakies godne polecenia kosmetyki czy coś to poradźcie
kończe już, bo kąpiel uszykowana
dobranoc życze i jutro udanej niedzieli!!!