Cos czuje ze ten nasz wateczek nie pociagnie dlugo
Nawet tak nie myśl

, gdybym ja nie pracowała to siedziałabym tu non stop a tak jeszcze ta praca

Ostatnio atmosferka w pracy do d... i najchętniej bym tym rzuciła ale mąż nie pozwoli

Poza tym zawsze lepiej dwie wypłaty niż jedna.
Ewasiek fajne fotki , i mówcie co chcecie ale mi się wydaje że te nasze dzieci to jakieś takie dorosłe już
Mamo zuzi ty latasz za spodniami a ja obecnie butów szukam i też nic nie mogę znaleźc.
[ Dodano: 2008-03-29, 12:14 ]
Dominisiu a za co cię znowu ten męzus przeprasza co? Co on znowu nabroił, no i czemu chcesz go zmieniać/????
Agnieszka , fajnie że ten twoj były juz wybył, jedno przynajmniej masz z głowy , a co tam u twojego W?? Kiedy się bedziecie widzieć?
[ Dodano: 2008-03-29, 12:20 ]
zmykam bo Olo wlasnie się obudził,
hehe i juz zapowiedizałam męzowi że dzis wybieramy fotelik dla małego bo ze starego wychodzą mu już nogi a tak chyba nie powinno być. W sumie ja już zdecydowałam się na Deltima ale zobaczymy co męzu powie . a wy macie juz cos na oku?? Zalezy mi na rozkladanym i taki do 36kg
MOj wybór taki , na forum chwlaili ale jak jest na prawde dowiem sie jak bedzie mój
http://www.allegro.pl/item333664445_del ... w_wa_.html
[ Dodano: 2008-03-29, 14:52 ]
No pięknie, nie ma jak pisać samemu do siebie
Mężuś własnie smaży kotlety a oLEK przed chwilą zasnął wiec myslalam ze nadrobie sobie jakies czytanko a tu dalej ja ostatnia
My dzis idziemy do kościola na niedzielną mszę wiec jutro będizemy mogli pospać hehe Olek i tak nie pozwoli ale przynajmniej wylezymy sie w łózku

Planuje zabrać małego z nami bo mama też chce iśc, ciekawe jak będzie sie zachowywał, mam nadzieje że nie rozpłącze sie na widok tych wszystkich ludzi
Dobra zmykam a wy sie zjawiajcie i piszcie bo mi juz tu nudno samej