Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

28 mar 2008, 23:21

Witajcie w klubie, ja tez mam niebieski kubek niekapek :-D

Mamo Zuzi przeciez Cie zaakceptowalam! Mam Cie juz na liscie konataktow... Oooo nawet teraz swiecisz mi sie na zielono :-D

Dostalam dzis bukiet 10 czerwonych roz od K. ale go nie przyjelam, chociaz malo brakowalo bo mnie latwo przekupic :-D Ale tym razem sie nie dalam... K.chcial go wyrzucic ale dalam go do flakonu i stoi w kuchni. Mam na niego nerwa... Kazda proba rozmowy i zmiany czegos w naszym malzenstwie konczy sie awantura, ehhh trudno... Teraz jestem na etapie nie przejmowania sie tym i postaram sie byc nieugieta dopoki moj mezus sie nie zmieni albo chcociaz nie podejmie proby zmiany.
Cos czuje ze ten nasz wateczek nie pociagnie dlugo
A ja nie wierze ze tak sie to moze skonczyc...

[ Dodano: 2008-03-28, 22:23 ]
Mamo Zuzi masz zaproszenie na regionalne-Polonia EmIgRaNtKi

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

29 mar 2008, 09:22

Hej dziewczyny
Długo mnie nie było bo mi sie popsuł komputerek, jakoś działa system ale musze poswiecic czas i zrobic go na nowo.

U nas ok, maly rosnie, zaczyna zabkowac, chyba niedlugo mu wyleze ten zabek ktory mu dokucza. A i jak sie go posadzi to juz sam siedzi :-D nie robie tego czesto ale zdarza mi sie go sadzac.

Michałek teraz spi, a ja sama w domku z nim bo maz pojechal do swojej babci pomoc jej z drzewem.

Ja tez kupilam kubek niekapek ale misio nie chce z nigo pic, chyba jeszcze nie wiem jak go uzywac :ico_oczko:

Pozdrawiamy i obiecuje ze bede sie czesciej pojawiac :-D

[ Dodano: 2008-03-29, 08:26 ]
Jak wrzuce na fotosik zdjatka to wam kilka wkleje

[ Dodano: 2008-03-29, 08:39 ]
O to obiecane zdjecia

ale fajnie :-D
Obrazek

Ale mam super nóżki
Obrazek

z mamusia
Obrazek

a tu z moja siostrzyczka cioteczna
Obrazek

wieczorne szleństwa
Obrazek

a tak siedze sobie w łóżeczku
Obrazek

eSKa
4000 - letni staruszek

29 mar 2008, 13:03

Eska franiu gdzie jestes? Wolne dzis mialas
jestem , jestem a wolne miałam w czwartek i namiętnie pisałam ale w większości sama z sobą :ico_zly: :ico_zly: Bo wy się gdzies włóczycie :ico_oczko:

Wczoraj mnie nie było bo po pracy byłam na zakupkach spożywczych a wieczorem bylismy na spotkaniu ze znajomymi, wrociliśmy o 24.00 a dzis pobudka punkt 7.00 i dedededeee :ico_puknij: Dzis znowu imprezujemy :ico_brawa_01: idziemy do takiej knajpki na disco tzn znajmoi organizują zamkniętą imprezke i nas zaprosili , wiec sobie dzis potanczymy :-D Tylko juz mi troszke głupio bo znowu musze mamę prosic żeby przypilnowała Olka tzn w sumie chyba to nie jest kłopot bo on grzecznie śpi a mama ma u siebie nianie wiec tylko w razie czego zejdzie na dół. KUrde tylko nie wyobrażam sobie jutra bo pewnie wrócimy później niż wczoraj a Olo nie pozwoli dlugo pospać :ico_placzek: c.d.n

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

29 mar 2008, 13:03

a co tu takie pustki??
chyba wszystkie nie śpicie. co??
ja zaraz zmykam na zakupki, miałam wziąść Szymona ale jest zimno i pada deszcz wiec maly zostanie z M...a zapowiadali dzis 17st. ciekawe gdzie to ciepło :ico_zly:
pozniej postaram sie nadrobic wasze posty i napisac wiecej/

eSKa
4000 - letni staruszek

29 mar 2008, 13:09

Cos czuje ze ten nasz wateczek nie pociagnie dlugo
Nawet tak nie myśl :ico_nienie: , gdybym ja nie pracowała to siedziałabym tu non stop a tak jeszcze ta praca :ico_zly: Ostatnio atmosferka w pracy do d... i najchętniej bym tym rzuciła ale mąż nie pozwoli :-D Poza tym zawsze lepiej dwie wypłaty niż jedna.

Ewasiek fajne fotki , i mówcie co chcecie ale mi się wydaje że te nasze dzieci to jakieś takie dorosłe już :ico_noniewiem:

Mamo zuzi ty latasz za spodniami a ja obecnie butów szukam i też nic nie mogę znaleźc.

[ Dodano: 2008-03-29, 12:14 ]
Dominisiu a za co cię znowu ten męzus przeprasza co? Co on znowu nabroił, no i czemu chcesz go zmieniać/????

Agnieszka , fajnie że ten twoj były juz wybył, jedno przynajmniej masz z głowy , a co tam u twojego W?? Kiedy się bedziecie widzieć?

[ Dodano: 2008-03-29, 12:20 ]
zmykam bo Olo wlasnie się obudził,
hehe i juz zapowiedizałam męzowi że dzis wybieramy fotelik dla małego bo ze starego wychodzą mu już nogi a tak chyba nie powinno być. W sumie ja już zdecydowałam się na Deltima ale zobaczymy co męzu powie . a wy macie juz cos na oku?? Zalezy mi na rozkladanym i taki do 36kg

MOj wybór taki , na forum chwlaili ale jak jest na prawde dowiem sie jak bedzie mój :ico_haha_02: http://www.allegro.pl/item333664445_del ... w_wa_.html

[ Dodano: 2008-03-29, 14:52 ]
No pięknie, nie ma jak pisać samemu do siebie :ico_puknij:
Mężuś własnie smaży kotlety a oLEK przed chwilą zasnął wiec myslalam ze nadrobie sobie jakies czytanko a tu dalej ja ostatnia :ico_szoking:

My dzis idziemy do kościola na niedzielną mszę wiec jutro będizemy mogli pospać hehe Olek i tak nie pozwoli ale przynajmniej wylezymy sie w łózku :-D Planuje zabrać małego z nami bo mama też chce iśc, ciekawe jak będzie sie zachowywał, mam nadzieje że nie rozpłącze sie na widok tych wszystkich ludzi :-D

Dobra zmykam a wy sie zjawiajcie i piszcie bo mi juz tu nudno samej

Awatar użytkownika
Dominisia

29 mar 2008, 18:33

Witajcie laseczki!
Ja dzis sprztalam, gotowalam- od razu wiecej zeby bylo na niedziele i w koncu mam troszke wolnego czasu. Co prawda czeka mnie jeszcze prasowanie, ale nie mam go za duzo wiec machne je szybciutko wieczorkiem jak Jasiu pojdzie spac. Wogole moje dziecko przespalo pierwszy raz calutka noc (bo zazwyczaj byla jedna pobudka ok.5-6 na mleczko) a w ta noc jej nie bylo. may spal od 22 do 9 rano!! A ja od 6 budzilam sie co 15 minut bo mialam wrazenie ze on zaraz bedzie chcial jesc. Moze to szczepienie tak na niego podzialalo, a moze to juz bedzi tak zawsze?? :-D Zdecydowanie wolalabym to drugie! No i calkiem poprzestawialy sie nam pory jedzonka przez ta przespana nocke.

eSKa imprezowiczko :-D Pamietaj ze czas nam przestawiaja wiec sie raczej nie wyspicie :-D Ja z Jasiem chodze do kosciola co tydzien i jeszcze ani razu nie musialam z nim wychodzic. Zdarzalo sie tylko ze byly dwa kazania, bo Jasiek wszytskich wkolo zaczepial i chcial gadac :-D A fotelik fajniutki i cena tez ok.
A co do mezulca to mam co zmieniac :-D Zreszta wiesz, to jest facet nigdy nie bedzie idealny i zawsze jest cos do poprawy, dzis dlugo gadalismy ale chyba znowu nie doszlismy do konkretnego porozumienia....

Ewasiek sliczne fotki Misia!! Ja mam nadzieje ze z Twoim komputerkiem bedzie juz ok. bo brakuje Twoich postow!

Eve a ja tak sobie myslalam, ze wy dopiero wyjezdzacie i chyba nie ma dla was wielkiego znaczenia o jakiego miasta pojedziecie, prawda?? Wiec skoro Twoja siostra przenosi sie do Londynu to Wy nie moglibyscie tez tam jechac??
mówcie co chcecie ale mi się wydaje że te nasze dzieci to jakieś takie dorosłe już
No dokladnie! Ani sie obejrzymy a trzeba bedzie wielbicielki spod okien przeganiac :-D

Awatar użytkownika
eve81

29 mar 2008, 19:04

Eve a ja tak sobie myslalam, ze wy dopiero wyjezdzacie i chyba nie ma dla was wielkiego znaczenia o jakiego miasta pojedziecie, prawda?? Wiec skoro Twoja siostra przenosi sie do Londynu to Wy nie moglibyscie tez tam jechac??
no niby tak, ale w Liverpoolu jest moj brat i teraz jak moja siostra sie wyprowadza to przydaloby sie sie z nimi zamieszkac zeby placic wspolnie za mieszkanko.
a mieszkania w Londynie sa bardzo drogie, no a moja siostra chce pewnie zamieszkac sama ze swoim chlopakiem wiec/// :ico_noniewiem:
dzisiaj z nia rozmawialam, mowilam jej o naszych obawach no i ona nas rozumie, ale powiedziala ze nie moze wiecznie myslec o kims bo musi tez o swoje zycie zadbac i ja to rozumiem i nie mam do niej pretensji tylko dlaczego akurat teraz te zmiany jak my tam mamy przyjechac, stawiamy wszystko na jedna karte, jedziemy tam z dzieckiem wiec to wszystko nie jest takie proste. Jakos wydaje mi sie ze wczesniej byla bardziej skora do pomocy.ehhh no musimy sie zastanowic///

[ Dodano: 2008-03-29, 18:05 ]
wybaczcie mi ze nie napisalam jeszcze do kazdej z osobna ale teraz jakos tak nie moge sie zmobilizowac :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

29 mar 2008, 19:07

Cos czuje ze ten nasz wateczek nie pociagnie dlugo :ico_placzek:
no coś ty :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
Ja tez kupilam kubek niekapek ale misio nie chce z nigo pic, chyba jeszcze nie wiem jak go uzywac :ico_oczko:
ja tez muszę kupić ale jak na razie to mam taki ustnik do buteleczki to chyba założę i spróbuje mu dać,Mamo Zuzi i Aga wasze dzieci już pija z niekapków??
wiec sobie dzis potanczymy :-D
to super,życzę miłej zabawy :-D
a wy macie juz cos na oku?? Zalezy mi na rozkladanym i taki do 36kg
my bylismy wczoraj w sklepie oglądać foteliki ale były tylko 3 takie byle jakie,ja muszę poszperać na allegro i chyba tam kupimy.

Dziewczyny dajecie maluchom danonki??Bo ja jeszcze nie dawałam i nie wiem od kiedy można zacząć :ico_noniewiem:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

29 mar 2008, 21:09

moj misio juz je danonki i je bardzo lubi, zazwyczaj dostaje je na 2 sniadanko tak w okolicach 10-11.

maz mnie disiaj wkurzyl, jak mi troche minie to wam naskrobie cala sytruacje.

miłej nocki

Awatar użytkownika
eve81

29 mar 2008, 21:15

Dziewczyny dajecie maluchom danonki??
ja danonków nie daje
ale wczoraj pierwszy raz dałam małemu biszkopta, wcinal ze hej :-D
a dzisiaj kupilam mu takie herbatniczki "miśkopty" i tez jednego mu dałam

Szymcio juz śpi
ja tez zaraz sie kłade
dzis jak sie przejasnilo to poszlam na spacerek do moich rodzicow
i w drodze powrotnej zastala nas taka ulewa ze ze mnie normalnie sie lalo, musialam sie suszyc w domu, na szczescie chyba cos przeczulam bo wzielam folie na wozek wiec Szymon pozostal nietkniety przez deszcz :ico_oczko:
mam nadzieje ze jutro bedzie w koncu ladna pogoda :ico_sorki:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”