dobra czas wracać do lezenia

pozdr. wszystkie lipcóweczki

Ja też teraz mam większy brzuch niż w ciąży z Izą,jak porównuję fotki,to wielka róznica...taki brzuch jak teraz z Izą miałam pod koniec 8 m-caBeatkoW pocieszyłąś mniez tymi problemami z myciem itp z powodu brzucha. Mi to się wydaje, że taki brzuch to ja miałąm w 8 mies. z pierwszym synkiem i aż się boję pomyśleć co to będzie za 3 miesiące już w sumie 9 kg do przodu
No to super,masz stres z głowynormalnie ginekolog dzis pozbawila mnie tego paskudnego ropienia, mam przez 5 dni antybiotyk i przemywac tantum rose..., takze nie jest az tak zle jak sadzilam
Ja też I ciążę zaczynalam z 54 kg,teraz z 58 kgże ciążę zaczynałąm od wagi niestety dużo wyższej niż 5 lat temu to wcale mnie to nie cieszy, bo źle się czuję z taką nadwagą.....
Tez na to liczęMam nadzieję, że po porodzie maluszek i jego starszy braciszek wycisną ze mnie nie tylko wszystkie siły ale i tłuszczyk
a ja teraz w ciąży mam dużo mniejszy brzuch niż w ciąży z Majką :)Ja też teraz mam większy brzuch niż w ciąży z Izą
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość