jak to?? a jak mozna to inaczej brac??ale z pierwszym opakowaniem, to spapralam sprawe, bo nie bralam zgodnie z tymi dniami na listkach
hehe, no po prostu, jak zaczelam brac, to wycisnelam pierwsza lepsza tabletke (nie spojrzalam jaki dzien byl napisany z tylu)... i pozniej juz bralam tylko zgodnie ze wskazowkami zegara, po kolei, ale nie zgodnie z dniami na listkach...jak to?? a jak mozna to inaczej brac??ale z pierwszym opakowaniem, to spapralam sprawe, bo nie bralam zgodnie z tymi dniami na listkach
oby obySHOO - rozumiem... ale jak bedziesz brala zgodnie z oznaczeniami na opakowaniu, to nic Ci sie nie pomysli :)
no tak, nie da sie ukryc, ze wtedy bylo super.. mozna bylo sie wyspac przynajmniej (jak bylysmy w ciazy)... a jak sie dzieci rodzily, to rzeczywiscie, wszystkie to bardzo przezywalysmy...Łączy mnie z wami najpiękniejsze przezycie w moim życiu i nie mżna tak po prostu zapomnieć tego co przeżywałyśmy jak nasze dzieciaczki były w brzuszkach i się rodziły :) To byłby czasy. Czy wy myślicie czasem o tym zby to powtórzyć?? Bo ja tak
no oszalalas????? Bardzo sie cieszymy, ze o nas nie zapomnialas i znalzalas chwile czasu, zeby do nas zajrzec... oby zdarzalo sie to jak najczesciej...Dzięki dziewczyny bo już myślałam że mnie wygonicie bo ja tak długo nie pisłam nic do was To dlatego że ja od początku nie miałam tak dużo czasu żeby pisać i wydawało mi się że wy już takie zżyte ze sobą jesteście a ja tak tylko z doskoku.
pieknie to ujelas i masz 100 % racji... juz zawsze bedziemy sie pamietac przez te wspolne przezycia :)Łączy mnie z wami najpiękniejsze przezycie w moim życiu i nie mżna tak po prostu zapomnieć tego co przeżywałyśmy jak nasze dzieciaczki były w brzuszkach i się rodziły :)
ja tez, ale za jakies 2 lata...Czy wy myślicie czasem o tym zby to powtórzyć?? Bo ja tak
hahhahhaaaaa, rzeczywiscie... poinformowany jest :)a on na to "ahaa.. bo ja myslalem, ze kobiety, ktore biora tabletki, nie maja okresu"
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości