WITAM !
My dzis wyspane od 22 do 6 spala dzis nawet sobie darowala pobutke o 4
Znow zepsol mi sie kolejny laktator to juz przegiecie musze go reklamowac ale od kad znow sie tylko cycujemy Werobisia znow zaczela przybierac z dnoa na dzien i wazy 8200kg Chyba ja rzeczywiscie troszke stresuje to jedzenie butla bo jak dajemy butle to niunka staje z waga w miejscu
Wczoraj zjadla marcheweczke z ryzem oczywiscie na poczatku protestowala ale jak jej tatus mowil ze taaaka duza urosnie i pokazywal jaka to sie tak cieszyla ze buziala pieknie otwierala i takim to sposobem caly sloiczek obalila
U nas pogoda koszmarna zimno wieje i snieg z deszczem poada
koszmar a mialam nadzieje ze z niuna ostatnie dni wsoplnego urlopiku spedzimy na dlugich spacerach
A co do ubierania dzieci, to u nas w Niemczech jest to samo, jak zobaczylam niemowlaka, nie wiem ile on mial, moze ze 2 tygodnie bez rekawiczek,
no słyszalam ze dzieci czy to w Angli czy niemczech itp krajom dzieci czpeczki to zakladaja gdy naprawde jest okrutnie zimno i do tego cieniutkie ale ja ostatnio tez niunke zaczelam cieniej ubierac i odziwo jak ja wyciagam z wozka to jest cieplutka i rekawiczek tez nie ubieralam Moja tesciowa robila
wielki oczy i pytala to co ty jej nie ubierasz cieplej? a jak juz rekawiczek nie ubralam to jak by mogla to chyba by sama jej je na raczki wcisla a ja jej ze nie bo nie ma takiej potrzebyi caly czas mnie meczyla ze mam za cieniutki kocyk w wozku no bo inni maja te grube i omatulaja je dzicmi aj je powiedzialam ze nam taki wystarczy i tak jest dobrze bo jak jest ubrana w cieplutki kombinezonik to nie trzeba jej tak omatulac bo jej naprawede cieplo no to juz stwierdzila ze ok bo jak ja wyjmowala i widziala ze tej cieplutko to przestala smecic
mowi mi ze teraz to sie dziwnie te dzieci chowa i ze ona w koncu nie wie jak ubierac mala bedzie bo jej jest zawsze zimno wiec soba sie nie moze sugerowac to jej powiedzialam zeby spokojna byla ja bede wszystko malej szykowac
ak ja sie właśnie wkurw$&^$^%#% ta durna landrotka mowi ze nie odda nam kaucji bo za wcześnie się wyprowadzamy
no to ci sie niedziwie ale tak czasem bywa ztymi kalcjami my tez jak kiedys wynajmowalismy mieszkanie i wplacilismy kalcje ktora mieli nam oddac jak sie bedziemy wyprowadzac to niestety jej nie zobaczylismy jak sie wyprowadzilismy
Weronisia lezy mi tu na kolankch i probuje dostac do klawiatury chyba sama wam chce cos opowiedziec
"\\\\\\\\\\\\\xx1111111111111wwwwwwwwwwddfffffffffffffffffffffffeee8m5[[[[[[[[ g 7gfut6uuijiij e fm hiiiuuqytr1w;[
jak coś ktoś z tego zrozumie to super ale myśle ze duzo chiala przez to powiedziec
no to zyczymy milego dnia hehe a teraz zadowolona tu piszczy z radosci i gaworzy ze mogla cos napisac a moze mi dykyuje co mam napisac?
No to zyczymy milego dzionka