Heeeeeej!!!
Moje Kochane! Przepraszam za takdluga nieobecnosc.. .
Ale.. Ale jak wrocil Duzy, to cieszylismy sie soba i zalatwialismy milion spraw.
No i jak najwiecej pracowalam - zeby korzystac z dziennych zmian..
Wczoraj Duzy wyjechal na kontrakt. Nie bylo juz zadnych biletow na prom, ani z Gdanska,ani z Gdyni, ani ze Swinoujscia-i pojechal - MOTOREM - do Niemiec.. A z Niemiec do Szwecji promem.. Wyjechal wczoraj o 19:30 - jechal caaala noc.. Noi dzis dotarl do bazyok 15. Zmeczony, ale caly, zdrowy i szczesliwy - a jakipodniecony! Przygoda zycia
Noa my z Misiem sami. W dodatku rodzice wyjezdzaja na caly tydzien i bede z Malym uziemiona. Ani do pracy nie pojde.. ani nic. No ale damy rade.
Kupilam dzis specjalnie spacerowke, zeby juz przesiasc sie na cos lekkiego - dobrego na calodzienne wypady do cywilizacji
Wrzucilabym nowe fotki Misia,ale niestety aparat sie popsul
Mlody wspina sie na wszystko.. i z 3 razy dziennie, niestety traci rownowage i jeb.. na podloge. No ale zyje- twardy - wspina sie daleji doskonali swoja zwinnosc. Raczkowac toon nie bedzie- raczej zacznie czlapac niedlugo. Bo pelza, a jak cos - to sobie zwinnie sprawnie siada, alboprzycupnie sobie na bioderku
Rozpracowal juz pralke, wieze, stolik, komputer..regal w lazience, sedes..No wszystko po prostu. A jak chce go czyms zajac, to najlepsza zabawka jest najnizzsza szuflada w kuchni - kisielki, szeleszczace worki,kaszki.. To jest bomba!
Ja sie podziebilam i popijam wlasnie fervex. No ale musze zebrac sily i jakos sobie organizowac czas..
W sobote mam na uczelni pierwsze egzaminy. Jutro ide jeszcze do pracy na 13 godzin. A potem - caly tydzien z Misiem.. Wieczoraminauka i czerwone wino
W pracy dostalam awans i zostalam wyrozniona jako najlepszy pracownik. Szykuja sie zmiany na lepsze
Takze wszystko jakos gra..
Bede teraz czestm gosciem. W koncu troszke odpoczne i zwolnie tempo.
Misiol zabkuje - wychodza gorne jedynki - jedna juz wyszla, druga na skraju dziaselka. Wiec w nocy kilka razy wstaje..
Spacerowka miala byc spider- titanium. Alebalam sie z netu zamawiac.. No i kupilam taka:
http://www.allegro.pl/item330801494_viv ... ocja_.html
Miala byc "chocolate"- piekna. Ale nie bylo - no i wyszlo znow na zielono - widocznie- przeznaczenie
Nie wiem co u was, czemu Kamila nosi gorset i co z antybiotykami.. Ale teraz bede czytac regularnie :-* Szoruje spac - bo Krzys wstaje razem z kurami- niestety