MALGOSIU super fotki ze spacerku i jak zwykle fajowo wyglądasz ;)
No pogoda dzis byla piekna my tez bylismy na spacerku ale tylko godzinke bo musialam szykowac ciacho na popoludniową kawkę imieninkowa Amelusi ;)
QUNICK,DZIEWCZYNY ja tez jutro sie wybieram do lekarza głownie z Kacperkiem, bo dzis rano przezyłam chwilkę grozy. Budzi sie ja patrze a on cały w krostkach,normalnie jedna kaska na całym ciele i lekko rozowe. Mysle sobie acha no to mamy rozyczke w domu ale chyba to nie rozyczka no sama nie wiem chyba uczuleniowe to jest.
W piątek cos narzekal ze go dłonie swedza aja to olałam a dzis co hi hi hi ;). dałam mu więcej wapna i zobaczymy co powie lekarka jutro.
No i mowil mi ze jedli w przedszkolu zupke z kapusty wieć podejrzewam ze go mól kapusniak uczulic bo kiszonki uczulają ;)
No jestem ciekawa.
dziś Amelka na imieninki dostała taki sliczny wozeczke ktory ja nawet kiedys w smyku oglądałam no i proszę dostała go dzis a nawet z nikim nie gadałm o nim hi hi hi. Porobilam jej fotki jak sie bawi bo taka zadowolona była z niego ze musze wam pokazac ;)
KATELAJDKA kobietko, tak tak ja czytałam wtedy co mi napisałas ze nie jestes na mnie zła za szczerosc hi hi hi, dopiero teraz ci odpisuje tutaj bo w sumie zapomniałam ci dac znac no i rzdziej teraz zaglądałm na TT ;)
A mialabym prosbe do ciebie kochana, jak bedziesz miec ta twoją wymarzoną suknie na weselicho wkleisz fotki jej aslbo nawet ciebie w niej ?????
Pytam bo jestem ciekawa jakie fasony teraz na topie bo przed nami 2 weselicha w sierpniu i we wrzesniu ;)
Oki laseczki to ja poszperam za najnowszymi fotkami Amelusi i cos zarzucę tu moze w koncu ;)

[/img]
LASECZKI to jest taki zbiór fotek z ostatniego czasu dzis i kilka dni wtecz i jakos tak. bo nie mialam czasu wam wklejac na bieząco hi hi hi. tam jest w kazdym razie Amelka jak wcina paroweczke w ulubionym miejscu tj. pod stołem w kuchni na taborecie hi hi hi. Jak zrobilam im fotke we fotelikch mają teraz takie sme ;)
No i Amelka z tym wozeczkiem prawda ze jej sie podoba chyba tez :)