no widzisz doczekalas sie i postepy to zobaczysz jak teraz dostanie pawer ,wszystko wyciagnie z szafek,wszedzie wstanie,i czadddddddd hihimadziorka hihi pisze:tak dlugo czekalam na upragnione slowa lelka i dzis nas zaskoczyl wreszcie hehe ot tak rzucil: MAMA TATA BABA DADA KARUZELA hehe
u nas jedynka 1 sie wyzynala dwa tygodnie a teraz jest wielgachna,i widze ze kolejna jedynka idzie!!Takze jedynki dlugo wychodza!!O to mieliscie przeboje na PIZZY no ale coz sie dziwic jak Alus tez chcial a co hihi!!Jesli chodzi o opieke nad 2 dzieci to teraz tylko tak mam bo bratowa jeszcze oslabiona,i braciszek mi podrzuca swojego synka do opieki bo musi isc do pracy na troche,dzis ma mi go przywiezc,jest ciezko z 2 dzieciaczkow ale daje rade pomoc trzeba spoko!!Aleksandrowicz pisze:a mam do Was pytanie - jak rosną ząbki na górze??one sie inaczej wyrzynają niż te na dole?
przepraszam najmocniejmadziorka hihi pisze:tez mialas byc wieczorem
madziorka hihi pisze:i mowi ze juz teraz wie co tak piszczy jak chodze.. to wlasnie ten cellulit..
Aleksandrowicz pisze:przeciągało, przeciągało, przeciągało
ty juz pewnie na klachach milego popoludniamagda26 pisze:My o 14 wychodzimy sobie na miasto i przy okazji o 15.30 umowilam sie z bratowa ze wpadne do nich na kawke P ma popoludniowki to co bede siedziec w domku
hihi tez tak mylalam ze to maj!!,i musze obmyslec jak to bedzie bo ponoc chrzciny Dominisia beda wtedy to musze cosik pomoc ale jakos wykombinuje czas no musze dla wassssssssssssss ,oby TOmus szybko wyzdrowial i ty tez Kamilko duzo duzo zdrowka rzycze-indigo- pisze:Frydza, Asia ja nie wiem czy sie nie pomyliłam z datą przyjazdu na Śląsk. Chyba napisałam że kwiecień, ale chodziło mi o 1-4 maj, czyli za miesiąc. No a wtedy na pewno będziecie miały wolne hehe.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość