Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 mar 2008, 22:11

:ico_szoking: Gosia, weź........opanuj...toż on będzie niebawem nosił rozmiar 42...heheheh
a adopcja? łaj???

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 mar 2008, 22:31

zborra, ....bo możemy... bo chcemy pomóc .... bo uważamy ze takie małe szkraby wszystkie powinny mieć mamę i tatę ... :ico_wstydzioch: to nawet pomysł Duzego -on zaczął,że może bysmy adoptowali dzieck, dzieci ... nasza 2 i jeszcze 2-3 :-) obydwoje chcielismy miec duza rodzine ..więc .. na razie zamierzam zajsc w ciaze :-D a adopcja - to i tak duzo czasu - bo trzeba byc małżeństwem 5 lat i spełnic jesszce pare rzeczy - więc zostało nam ponad 3 lata ..ale myslimy o tym ...... no jakos tak ..

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 mar 2008, 23:03

Maya ma dzis problemy z zasnieciem jakies...jeszcze sie wierci....
Zborra...fajna kiecuszka,wlasnie na tych zakupach ostatnio trafilam do Primarku i tam jest ta firma early days i kupilismy Mayi 2 sukienki bo po 5f byly i jeszcze bluzeczki 2 bo za 2 3f dalam wiec taniocha ogolnie......a dosc duzy wybor byl w tych czerwieniach w groszki...ale ja jakos nie mialam weny i nawet nie pomyslalam zeby kupic tak moze dla Was...sorki.....ile dalas za kiecuszke?
Gosia...hmmm...powiem Ci ze ja tez bym juz chciala byc :ico_ciezarowka: ...normalnie mnie nachodzi dziwnie...ale wiem ze nie powinnam bo trzeba pomyslec o jakims domku a do tego daleho :ico_noniewiem: :ico_placzek: .....za pomysl adopcji podziwiam...ja bym sie nie odwazyla ...mamy znajomych z adoptowana corka i maja do dzis trudny orzech do zgryzienia bo dziewczynka z problemami co odbija sie na ich drugiej corce......ale fajnie miec taka duza rodzine!oby sie szczesliwie udalo! :-)
Moj Arek juz 2 dzien nie palil,ma te plastry nicorette....no i reka go od nich boli,i jakas czerwona jest ale pisze ze to normalne.....no i mysli tylko o papierosach i jest bardzo nerwowy...ciekawe ile wytrzyma :ico_noniewiem: :ico_spanko:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 mar 2008, 08:00

hej
ja dzis sie z potwornym bolem głowy obudziłam i trzyma mnie do teraz wiec ogolnie na razie samopoczucie kiepskie..
pogoda znow ładna wiec pewnie spacer zaliczymy..

glizdunia wiesz mi sie wydaje ze nie wytrzyma, bo wiesz jak ciagle o tym mysli to zły znak, bo po prostu nie jest psychicznie nastawiony na rzucenie palenia, ja tam nie wierze w zadne tabletki czy plastry bo to tylko własnie działa na psyche, zebyby było ze biore tabl czy plastry i niby nie chce mi sie palic..aczkolwiek zycze zeby sie udało, bo wiem jaka to ulga zyc bez papierochow - nie tylko finansowa :ico_oczko:
no i piekne zdjecia pocykaliscie w parku :-)

gosia jak miło ze juz wrocilas..no Hubcio jest elegancki po prostu, super chlopaczek..i decyzji o :ico_ciezarowka: gratuluje i powodzenia zycze :ico_oczko: a adopcja..hmm..podziwiam ja chyba bym nie sprostała.. :ico_brawa_01:

kate widac ze małemu na basenie sie podoba, mały plywak rośnie :-)

to teraz moze zrzuce w koncu te zdjecia

[ Dodano: 2008-03-31, 08:28 ]
no to tak wyglądałam
Obrazek
jedyne zdjecie gdzie widac sukienke w miare w całosci - mam nadzieje ze p. Młodzi nie mieliby nic przeciwko :ico_wstydzioch:
Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

31 mar 2008, 08:43

hello z ranca...u nas po staremu bylaby dopiero 6.30...matko...A. wrocil z pracy i nas obudzil...taka szkoda bo dobrze sie spalo...
Lady....powiem Ci ze pierwszy raz A. sam podjal decyzje o rzucaniu,wiesz tak bez moich namow....i ma te plastry,pewnie polowa dzialania to psycha jak piszesz....ale niby zawieraja 3 razy tyle nikotyny ile spalal na dzien A.a mniej wiecej tyle przenika do organizmu...dlatego ma takie reakcje naskorne i mowi ze nie moze sobie wyobrazic jak sie zaciaga...mowi ze nie czuje tego ale widocznie nikotyna przenika do organizmu.....z tym ze problem jest w czym inny,on lubil palic....samo trzymanie papierosa i wachanie smrodu sprawia mu przyjemnosc a tu teraz bez zapachu wiec brakuje.......i mysli o tym intensywnie bo byl weekend i nie maial nic do roboty....ale teraz chyba bedzie latwiej bo tydzien sie zaczal i do pracy chodzi,potem odsypia pol dnia wiec czas leci :ico_oczko:
Slicznie wyglądalas,a ta sukienka szyta byla czy kupiona bo sie pogubilam....

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 mar 2008, 08:57

witajcie majóweczki
dzieki za pozytywy na temat moich mebli
to nic nadzwyczajnego ale ciuchy trzeba gdzies trzymac nie?
mała lładnie spala tylko obudizla sie na piciu bo strasznie jakos suchu u nas
piekna pogódka u nas wiec spacerek nas nie ominie
i moze pojedziemy dzisiaj pomalowac jagodzi pokoik

glizdunia piekna pogoda i fajowy spacerek
ja tez musze sie wybrac z mała na placyk ale u nas nie ma takich fajowych
zreszta tatus obiecał ze zrobi córeczke hustawke ze zjezdzalnia
pozyjemy zobaczymy :ico_oczko:

zborra super kiecka naprawde fajowa

a ja dzisiaj nie mam pojecia jak ubrac to moje dziecie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 mar 2008, 08:58

Dzień dobry.

Ja dzisiaj tak sobie wyspana. Bo mały się budził, a jak on spał to ja zasnąć nie mogłam :(

GosiaA witamy z powrotem.
Zbora takiego to tylko zlać, ale cóż zrobisz tacy są ludzie. Mam nadzieję że z Hańcią wszystko będzie ok. I nic jej nie będzie przez ten katar.
GLIZDUNIA, życzę powodzenia M. Jak już rzuci to się przekona że tak lepiej.
ladybird23, śliczne zdjęcia. I super że się wybawiłaś. Też bym tak chciała.
doris, jak tam po pracy? Ty dzisiaj w Wawie?
Massumi sorki że dopiero teraz. Robiłam prostą i szybką sałatkę z zupek chińskich. A goście jednak nie przyszli więc wszystko dla nas zostało :D

[ Dodano: 2008-03-31, 09:09 ]
To i jeszcze ja się przypomnę z moim bomblem. :D
Tutaj na placu zabaw.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nowa fura (lepsza jakość)
Obrazek
Obrazek

Mały rozrabiak :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 mar 2008, 09:20

Krystek tez nam nieźle wyrósł :-)
a ja juz tyle razy myslałam zeby Mile posadzic na takich bujaczkach w parku..hm..moze dzis..

glizdunia no własnie te plastry tez maja ta nikotyne, a organizm ma przeciez sie pozbyc tej nikotyny :ico_noniewiem: w kadym razie zycze powodzenia, oby sie udało..u nas to była terapia wstrzasowa dla dobra Miluni, jak sie urodziła to Arek definitywnie skonczył i bez niczego mu sie udało, chociaz w tej kwestii wykazal silna wole :-) a kieska była szyta..

to my sie powoli zbieramy na dwor..

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 mar 2008, 09:24

glizdunia trzymam kciuki za arka
wiem ze to nie jest latwe

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 mar 2008, 09:37

Ja się tylko witam, pogoda piękna, roboty w domu trochę więc czasu mało :-D Miłego dnia dziewczyny!!!!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”