Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

30 mar 2008, 18:42

Witajcie,
Monia :ico_brawa_01: córy, że tak ładnie rośnie
Asika, to fajnie, że Marek tak długo będzie, myślałam, że tylko na chwilkę przyjechał, ale mimo to życzę Ci byś szybko urodziła i żebyście pobyli we 3 jak najdłużej :ico_oczko:
Joanna, fotki super, fajnie, że już możecie sobie z syneczkiem na spacerki wychodzić... nam pozostaje uzbroić się w cierpliwośc :ico_noniewiem:
pogoda dziś rewelacja :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
późno poszliśmy wczoraj spać, bo oglądaliśmy filmy, gadaliśmy, śmialiśmy się i wygłupialiśmy - taki miły wieczorek we dwoje + mały słuchacz w brzuszku hihi :-D
zwlekliśmy się dziś z łóżka też późno, bo rano jeszcze gadaliśmy i znów się śmialiśmy i zeszło tak do 11.30 - ale co se mamy żałowac :ico_oczko:
ubraliśy się, ja się umalowałam - a co trzeba od czasu do czasu oko nawet w domu malnąc i poszliśmy na dół a tam już rosołek ugotowany to zjedliśmy i za jakieś 20-30 min. drugie danie, potem kawka na balkonie w słoneczku - ale nam dogrzało, strasznie dziś cieplutko w słonku było, potem poszliśmy do wypo filmy oddać, obeszliśmy przy okazji pół Chełmka, a co tam piękna pogoda, ja sie dobrze czułam to trzeba korzystać :ico_haha_01: :ico_brawa_01:
po powrocie znów na balkonie i tak w sumie cały dzień buzie do słonka trzymałam i brzusio też wygrzewałam, ubrany bo ubrany ale tez zawsze trochę skorzystał :ico_oczko:
Ja standardowo nie wyspana, ale już się przyzwyczaiłam, czuję sie bardzo dobrze, tak samo jak i wczoraj, wczoraj wysprzątałam całą górę, nawet klatkę schodową i poza zmęczeniem nic, dziś tez rewelacja - ale tak po cichutku licz e na to, że to cisza przed burzą, ale ciiii :582: :ico_oczko:

życzę Wam udanej reszty dnia i ślę buziole
aha foty porobiłam może uda mi się jeszcze dziś wrzucić, jak nie to jutro rano pokaże dla

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

30 mar 2008, 20:21

Myszka_, czekam na foty.

Laski juz jesteście na ostatnich nogach. Coraz mniej do terminów. Trzymam kciuki za szybkie rozwiązania.

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

31 mar 2008, 00:10

Joanna24 pisze:Trzymam kciuki za szybkie rozwiązania.

trzymaj mocno żebyśmy się w końcu zaczęły sypać :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

31 mar 2008, 03:50

Eeeech ta bezsenność... :ico_olaboga:

asika82
4000 - letni staruszek

31 mar 2008, 05:34

widzę,że mamamonia ma taką noc jak ja :ico_placzek:
po pierwszej turze znajomych o 21.30 przyjechali drudzy więc spać poszłam dopiero po 12 a od 3 już nie śpie. Zła jestem na to strasznie bo jutro normalny pracowity dzień i chyba jeszcze będe miała małą kamile pod opieką więc zapowiada się bardzo męcząco. Mdli mnie strasznie jakoś i spuchnięta jestem jeszcze bardziej i poza tym nic więcej się nie dzieje. Ciekawe jak AgaSza bo tylko 1 dzień do terminu. Będzie jeszcze jakaś marcówka czy nie?

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

31 mar 2008, 07:11

Ja też dzisiaj nie pospałąm ale to przez skurcze, cholery były dość mocne i często, ale nieregularnie.K...a ile to mogą straszyć i meczyć od miesiąca.Mam nadzieję że w czwartek konkret termin cc bedę mieć....

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

31 mar 2008, 09:56

asika82 pisze: Mdli mnie strasznie jakoś i spuchnięta jestem jeszcze bardziej i poza tym nic więcej się nie dzieje.

No mi to też spać nie dawało. Strasznie niedobrze mi było...

Dziś ostatni dzień marca :-D Ale najbardziej ciekawa jestem która jutro urodzi :ico_szoking: Będzie psikus :-D

Emma te skurcze mogą męczyć i męczyć co?
Człowiek myśli że to już, a one przestają i spokój. Bawią się nami :ico_nienie:

Asika nosisz już nowe butki? Ja w weekend swoje przetestowałam. Piękne są :ico_brawa_01: Torebki nadal brak, ale mam jedną taką co w miarę może być do nich. Jak się gdzieś nawinie na oczy to wtedy kupię.

Na dziś mam mega ambitny plan. Będę sprzątać po zimie taras. W końcu wiosna, więc trzeba wypucować trochę, żeby było jak posiedzieć na słonku.

Awatar użytkownika
AgaSza
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

31 mar 2008, 10:20

No mi jeszcze 1 dzień został, ale nie sądzę, bym była marcówką. Też się wkurzam na te skurcze, że od miesiąca męczą i nic tak naprawdę nie znaczą. Wczoraj zrobiliśmy sobie nawet z mężem małe przytulanko :-) i cholera też nic!!! A tak mi zależało żeby urodzić najpóźniej dziś, bo wczoraj minęło mi 182 dni zwolnienia lekarskiego i jak nie urodzę dziś, to będę musiała coś tam załatwiać w ZUS-ie i pewnie mi macierzyński jeszcze przed porodem naliczą :ico_zly:

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

31 mar 2008, 10:36

AgaSza pisze:A tak mi zależało żeby urodzić najpóźniej dziś, bo wczoraj minęło mi 182 dni zwolnienia lekarskiego i jak nie urodzę dziś, to będę musiała coś tam załatwiać w ZUS-ie i pewnie mi macierzyński jeszcze przed porodem naliczą :ico_zly:

No z tym to klops jest. Mi mija zasiłek rehabilitacyjny 11 kwietnia... Potem macierzyński poleci pewnie. Także lepiej niech się córa uwinie do tego czasu chociaż.

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 mar 2008, 10:53

hejka a ja dzis nawet pospalam chociaz bez nocnych spacerkow sie nie obyło :ico_zly: brzusio tez pobolewa ale wlasnie na te skurcze nawet uwagi nie zwracam bo sie tylko denerwuje nimi.wczoraj chcialam ubrac swoje pułbuty i...lipa wlozylam noge do polowy :ico_olaboga: dobrze ze lidziasc ma wieksza noge niz ja i mieszka pod nosem to pozyczylam buciki na niedzielny spacerek,oj tak mi teskno do moich chudych nozek i malutkich stopek :ico_olaboga: no ale czego sie nie robi dla dzidzi jeszcze troche i skupie sie na odzyskaniu ,,moich nozek"".moj krzysiek dzis siedzi w domku i zabral sie za upiekszanie mieszkanka :ico_brawa_01: niech sie wkoncu cos dzieje :ico_haha_02:
mamamonia pisze:Mi mija zasiłek rehabilitacyjny 11 kwietnia..
ja mam do 16 maja to pewnie mi go przerwa jak urodze :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”