Witam
Cały czas podczytuje co piszecie ale brakowało mi czasu i weny aby coś napisac
Sabcia - ty nic a nic nie przejuj się waga dzidziunia jest najwazniejsza a po ciązy tto napewno wrócisz do formy

reztą jak przestaniesz brac te tabletki to też będzie lepiej
Isia - bierz zwolnienie i mów w pracy że jesteś w ciąży ja kiedyś nie powiedziałam że spodziewam sie że jestem w ciąży dźwignełam i było po wszystkim

musisz sama dbać o dzidzie i siebie bo nikt inny tego nie zrobi zwłaszcza jeżeli nie ma pojcia że jesteś w błogosławionym stanie
ejustysia - synuś już się powoli szykuje na spotkanie z mamą
Ja ostatnio mam spokój z mdłościami ale i tak jakoś apetyt mi nie dopisuje mam nadzieje że to sie zmieni, np. dzis ugotowałam pomidorową z ryżem bo miałam ochote ale jakoś jak ją jadłam to rosła mi w buzi
Co do pogody to u nas ładne słonko i mocny wiatr ale śniegów nie ma i mam nadzieje że nie będzie
Nsza rodzinka się powiekszyła od dwóch dni mamy szczeniaczka w domku i jest naprawde wesoło a córcia cieszy się niesamowicie
[ Dodano: 2009-03-20, 13:51 ]
Sabcia - tym co ludzie mysla to ty się wogóle nie przejmuj moja tesciowa przy pierwszej ciąży jak widziała mój brzuch to twierdziła że j chyba nie wiem kiedy zaszłam w ciąże i że to juz musi byc czwart miesiąc - ale ona to mądrzejsza hce być od wszystkich nawet lekarzy