już większość posprzatałam, jak sie ma 28m2 mieszkanie to sprzątanie zajmuje góra 30 minut

kurze przejade szybciutko szmatka i bedzie git, czas zebrać sie do castoramy
ps... ksiazeczka boska
alez sie podziele mam caly garnekrybcia82 ty znowu zajadasz sie rosolkiem i nawet sie nie podzielisz o tydla 1 osoby mi sie gotowac rosolku nie oplaca a tak go lubie
u mnie nie ma szans zeby sie moj M zgodzil zeby byc przy porodzie,juz jak mu koledzy opowiadali jak yto jest to sie krzywildziewczyny a jak u was bedzie z porodem rozmawialiscie o tym ze swoim partnerem?bedzie z wami przy porodzie?moj K juz teraz zapowiada ze nie da rady ze mu sie kreci w glowie jak widzi krew i ze by wiecej szkod narobil -a ja sama nie wiem co bym chciala obiecal ze bedzie ze mna przy bolach az do godziny zero gdy zaczne rodzic
dziewczyny a jak u was bedzie z porodem rozmawialiscie o tym ze swoim partnerem?bedzie z wami przy porodzie?moj K juz teraz zapowiada ze nie da rady ze mu sie kreci w glowie jak widzi krew i ze by wiecej szkod narobil -a ja sama nie wiem co bym chciala obiecal ze bedzie ze mna przy bolach az do godziny zero gdy zaczne rodzic
i właśnie to powtarza najlepszy przyjaciel Przemka, głupi przyznał sie ze ma angine i go nie wpuścili na sale porodową a teraz pluje sobie w brode... i wbija chłopakom ze jak nie wejdą na porodówke to mięczaki sąPóźniej mówil, że nigdy by sobie tego nie wybaczyl gdyby go wtedy przy mnie nie było. Ostatnio go zapytałam: 'ale wybierasz się ze mną do szpitala?" a on "no tak".
my jestesmy zdecydowani na porod rodzinny jak bedzie zobaczymy ale ja nie wyobrazam sobie zebym musial byc tam samadziewczyny a jak u was bedzie z porodem rozmawialiscie o tym ze swoim partnerem?bedzie z wami przy porodzie?moj K juz teraz zapowiada ze nie da rady ze mu sie kreci w glowie jak widzi krew i ze by wiecej szkod narobil -a ja sama nie wiem co bym chciala obiecal ze bedzie ze mna przy bolach az do godziny zero gdy zaczne rodzic
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: PalmaKaply, Semrush [Bot] i 1 gość