Jola_85 pisze:Osita nie bałaś sie isc na taki film?
z reklam widze,ze jest makabryczny
od kiedy to wierzyc reklamom???
no, moze na pozna noc (tak zeby od razu do lozka isc) to to niezbyt, ale to dlatego ze sa takie krotkie sekwencje oslepiajace co sie w podswiadomosci lokuja. Poza tym, Jessica Alba nie jest zbyt "straszna"
, fabula mocno naciagana, choc sam pomysl jest niezly, ale to akurat remake z jakiegos chinczyka. Ogolnie - nawet ciekawy, ale niezbyt straszny jak dla mnie
gosia888 pisze:bo to amerykańska firma i tak bardzo nie popularna w Polsce.
eeee tammmmmmmm... w siedlcach znana
tylko moze zeczywiscie nie tym, ktorzy klasyke lubia... ale kiedys cale czarne adidasy to wlasnie sketchers lub vansy jeszcze byly
przynajmniej za czasow mojej przynaleznosci do pewnej dziwnej grupy mlodziezowej co do knajpy gdzie pracowal maz gosi zagladala
gosia888 pisze:Mi z tych zdjęć najbardziej na tym obcasiku się podobają czerwone, takie zgrabne. No ale na obcasie są
sa i bez obcasa, bardzo mi sie ten model podoba i w sumie te trampko-bailariny sa wygodne. ale nawet nie wiecie jaki to problem 40-41 do nogi dobrane kupic, bo 1. rozmiaru nie ma a po 2. jak jest rozmiar to chyba na zabia stope, takie szerokie... A mi sie juz nudzi chodzic caly czas w adidasach, chce zwykle, czarne bailariny
i d..a
, no to po trampki sie wybieram i tez lipa
Ile ja juz sklepow i ryneczkow oblecialam...
Za to Carmen ma swoje plazowki
a to teraz "moda" dla chlopakow (chyba dzieki Vans)
no i w trupie czaszki - najmodniejsze