lilo

31 mar 2008, 15:02

gosia888 pisze:skechersy.

:ico_szoking: Że co??????? Ale ja jestem do tyłu z modą :ico_olaboga: Butki fajne - pasują mi do Ciebie :ico_oczko: Ja bardziej klasyczną elegancję kupuję - czyli też takie z dziurką :ico_oczko: Podobają mi się :ico_oczko:
Balerinki mniej - ale ogólnie teraz wszystkie buty mają okrągły czubek, nic innego nie ma w sklepach... Miałam straszny problem, żeby sobie buty wiosenne kupić. No ale ogólnie teraz jestem zadowolona, bardzo wygodne są odpukać.

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 mar 2008, 15:07

Sylwia.O. pisze:Ja prawie 3 godzinki byłam z malcami na dworku dzisiaj

ale super. Zazdroszczę Ci, a ja siedzę w pracy cały czas. :ico_zly:

lilo pisze:Że co???????

bo to amerykańska firma i tak bardzo nie popularna w Polsce. Ale ja ją bardzo lubię i już 6 parę tej firmy chcę kupić.

Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

31 mar 2008, 15:51

Osita nie bałaś sie isc na taki film? :ico_szoking: :ico_haha_01: z reklam widze,ze jest makabryczny choc nie powiem,ze z mezem poszlabym w razie czego mialabym komu na kolana wskoczyc :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

31 mar 2008, 16:11

Jola_85 pisze:Osita nie bałaś sie isc na taki film? :ico_szoking: :ico_haha_01: z reklam widze,ze jest makabryczny

od kiedy to wierzyc reklamom??? :ico_oczko: no, moze na pozna noc (tak zeby od razu do lozka isc) to to niezbyt, ale to dlatego ze sa takie krotkie sekwencje oslepiajace co sie w podswiadomosci lokuja. Poza tym, Jessica Alba nie jest zbyt "straszna" :ico_oczko: , fabula mocno naciagana, choc sam pomysl jest niezly, ale to akurat remake z jakiegos chinczyka. Ogolnie - nawet ciekawy, ale niezbyt straszny jak dla mnie :ico_oczko:
gosia888 pisze:bo to amerykańska firma i tak bardzo nie popularna w Polsce.

eeee tammmmmmmm... w siedlcach znana :ico_oczko: tylko moze zeczywiscie nie tym, ktorzy klasyke lubia... ale kiedys cale czarne adidasy to wlasnie sketchers lub vansy jeszcze byly :ico_oczko: przynajmniej za czasow mojej przynaleznosci do pewnej dziwnej grupy mlodziezowej co do knajpy gdzie pracowal maz gosi zagladala :ico_haha_01:
gosia888 pisze:Mi z tych zdjęć najbardziej na tym obcasiku się podobają czerwone, takie zgrabne. No ale na obcasie są :ico_placzek:

sa i bez obcasa, bardzo mi sie ten model podoba i w sumie te trampko-bailariny sa wygodne. ale nawet nie wiecie jaki to problem 40-41 do nogi dobrane kupic, bo 1. rozmiaru nie ma a po 2. jak jest rozmiar to chyba na zabia stope, takie szerokie... A mi sie juz nudzi chodzic caly czas w adidasach, chce zwykle, czarne bailariny Obrazek i d..a :ico_placzek: , no to po trampki sie wybieram i tez lipa :ico_noniewiem: Ile ja juz sklepow i ryneczkow oblecialam...
Za to Carmen ma swoje plazowki :ico_brawa_01:
Obrazek

a to teraz "moda" dla chlopakow (chyba dzieki Vans) :ico_noniewiem: no i w trupie czaszki - najmodniejsze :ico_haha_01:
Obrazek

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

31 mar 2008, 17:26

Ale teraz moda na buty zapanowała. Zupełni enie dla mnie :ico_placzek:

Beatris60

31 mar 2008, 17:42

witam, widze że o butach rozmawiacie, ja zakupiłam balerinki w cc i po domku w nich jako kapcie biegam, wygodne a jak jeszcze cieplej to pewnie na spacerki będę w nich chodziła - ja uwielbiam baaardzo wysokie obcasy, ale na spacer z Ola do piaskownicy to sie nie wygłupiam i zakładam płaskie, adidaski czy balerinki właśnie - w zeszłym roku miałam czarne w białe groszki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
JustynaiGabi

31 mar 2008, 19:32

hi dziewczynki..................
ja tylko na chwilkę........
mam umowę na rok podpisaną... tak więc zdążę urodzić zaliczyć macierzyński i wrócić na chwilkę by umowę przedłużyć......
właśnie szukam dojścia do kadrowej....by się podpytac... co i jak

aniulek

31 mar 2008, 19:37

Cześć kobietki...
Wróciłam wczoraj wieczorkiem ale nie miałam czasu zajrzeć.Dziś poszłam na spacer a potem na plotki do koleżanki i oczywiście nie umiałam od niej wyjść wcześniej :ico_wstydzioch: .Jej 5-mies. synek jest przesłodki(może jak zgram zdjęcia to wkleję)
gosia,nazwa butów niewiele mi mówi,chociaż bardzo fajne.Pewnie podobne modele gdzieś znajdziesz w centrach handlowych ale niestety,mało po sklepach chodzę i nie potrafię powiedzieć gdzie.Ja wiosenne buty kupiłam sobie u siebie w sklepie-zrobię fotkę to wkleję.
Ogólnie balerinki mi się podobają i są super wygodne.

[ Dodano: 2008-03-31, 19:38 ]
JustynaiGabi, to super,gratuluję.

Awatar użytkownika
Kathrin
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

31 mar 2008, 19:57

hej babeczki doczytałam i uciekam się położyć bo coś spac mi się chce

Beatris60

31 mar 2008, 21:28

Justyna - gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a jak sie czujesz, lepiej już?

u nas spokojny wieczorek, mala bawi sie z tatusiem, a ja mam chwilke dla siebie na tt :ico_haha_01:

Wróć do „Przedszkolaczki”