cześć kochane
wpadłam przed spaniem, żeby zobaczyć co u Was.
Faktycznie, coś maławo nas ostatnio na tym forum. Kiedyś to po kilku dniach miałam eleboraty do czytania a teraz, skromne trzy stronki
Nie wiecie co u Marty albo naszej " niemieckiej" Asieńki?
Mery, biedactwa z Was straszne, uściskaj i wycałuj Kornelka ... biedactwo kochane
Teraz z pewnością będzie już tylko lepiej. Swoją drogą to nawet się nie chce komentować zachowania tych lekarzy bądź pielęgniarek ... jak o dzieci lub o starszych ludzi chodzi to mnie cholera bierze jak słyszę o takiej znieczulicy
Edulita, Ty to masz zdrowie... Niki, ciąża i jeszcze psiak
Ja nie mam odwagi kupić Maksowi zwierzaka, oczywiście chodzi mi tu o dobro zwierzątka, przyznam że troszkę o własny egoizm ... bo kto w efekcie musiałby wychodzić z pieskiem na dwór, no kto?
Dawaj jakieś fotki szanownego Aresa. Co mu dolega, kruszynie?
Chloe, a co to za egzamin? Coś mi umknęło... Co do babskich wyjść to jestem za. W piątek byłam z przyjaciółkami w kinie na " złoty środek" ... lekki i śmieszny, o to nam chodziło
Kasiula, to na wiosnę lasencja będziesz aż się patrzy
Zdradź co to za cudowna dietka?
Pgoda faktycznie jest do du... Byłam dziś w Bielsku - Białej a tam grad, śnieg i zawierucha jak w grudniu. W Częstochowie troszkę lepiej ale za to wieje aż chce głowę urwać. Teraz też tak huczy za oknem, jak by stado wilków za oknem stało... chyba uciekam spać bo moje chłopaki już się na drugi bok przewracają
Kolorowych snów wszystkim