KELLYno ty babo jedna no
Twoj maż na targi do Poznania przyjechał a czemu ty do mnie nie przyjechałaś ???????
Mam kawkę, cherbatke tez i ciacho by sie znalazło dzieciaczki by sie pobawily ej ?????
Pazurki robisz cudowne i chyba jesli dojdzie do naszego spotkania to cie napadnę i poprosze zebys mi zrobila hahahahahahaaha takie cuda. Inne lutowki bedą sie upijac albo trajkotac do rana a KELLY bedzie pzury lepic KAROLAS ta jasne zarcik oczywiscie ale robisz pieknie je :)
Nie moge ci wkleic jakie ja mam bo jak pisalam odbijaja sie na fotkach,no moze uda mi sie cos normalnego znalezc no i nie sa takie sliczne jak ty robisz :)
Fotki ze spacerku fojowe, wozeczek tez :)
DOROTA ale mnie rozwilaś ej normalnie prawie spdłam u z fotela ejjjjjjjj, co ja mam zrobic fotkę siebie za kólkiem ;)?????dobre
Normalnie nie wpadłam na to ale jaja. No wyglądam chyba oki jak prowdze nie siedze nosem na szybie chociaz fotel mam wysoko bo sobie zawsze podwyzszam guziczkiem hi hi hi i przysuwam blizej niz maż ale chyba jest oki. Dla ciebie i innych dziewczyn to juz pecha jazda autkiem, a ja nieraz mam nerwowe sytuacje tym bardziej tu u mnie w centrum jak chce z tego miejsca parkingowego wyjecha c atu z obu stron tramwaje itp... ruch jak w paryzu na wsi i wiesz oczy wokół głowy trzeba miec wszystko robic szybko i tak nerwowo jest tu u mnie pod blokiem ale jak juz jade to luzik ;)
Foteczki ze spacerku z Agatką oczywiscie super tez. Mowisz ze kacpi sie zmienił???? No ja tylko to oceniam po rzeczach ze poszedl do gory bo ma spodnie przykrotkawe po zimie hi hi i inne rzeczy
LUTOWECZKI Amelcia ma stawiane bańki pierwszy raz. No pojehalam z nia dzis do lkarki bo kaszelek ma brzydki taki mega mokry full wydzieliny no i jak ja sie chwyci za piersiki to az gra. I ja osłuchala i mowi ze jeszcze zap.oskrzeli nie ma ale droga bliska ku temu i nie chce jej dawac od razu antybiotyku bo katar jej sie konczy jest w dobrej kondycji wariuje na całego,nie gorączkuje wiec ma bańki-to taki antybiotyk nauralny ma wyciągnac i rograc tą flegme zeby jej sie pozbyc mam nadzieje ze na tym sie zakonczy i obędzie sie bez antybiotyku bo teraz staram sie jak tylko zeby jej dawac jak najmniej bo wciaz dostaje ale nie ma innej rady niestety.
No oby pomogly. Miala dzis piewszy raz o 19.00 wiec mnie przy tym nie bylo byl mażasystowal pielegniarce bo Amelcia dzielnie zniosla bo te bańki nic nie bola w ogole tylko po nich znimi trzeba z 8 minut polezec a wiecie co to jest 8 minut dla naszych szkrabow wiec ją maz i kacpi zabawiac musieli hi hi hi. Jeszcze bedą w srode i w piątek bo to sie stawia 3 razy co drugi dzien ;)
WIEC QUNICK ciesz sie i ja sie ciesze ze Ninka mimo mega brzydkiego kaszlu nie ma zmian i se radzi bo widzisz u Melci jest tak ze dostanie katarek, ma go z 3 dni i na 3 dzien pojawia sie mega ale nprawde mega mokry kaszle. Mega to ja mowie w senie ze nie ze kaszle duzo i wciąz tylko ona malo kaszle w nocy w ogole ale jak juz odkaszluje to normalnie flegma ten katar taki bleeee fuj. tak czekam kiedy z tego wyrosnie bo normalnie kazde przeziebienie i zwykly katarek ona konczy swistami oskrzelowymi, niech juz sie nauczy dmuchac nosek hi hi hi hi hi bedzie moze lzej :)
Gratuluje QUNICK pracy dorywczej super bombka zawsze z siankeim do produ i sie oderwiesz od rzeczywistosci codziennej hi hi hi.
Fotki sliczne powklejałaś rowniez :)
KATELAJDKA no to mnie powaliłas teraz z nog
Ja tu sie martwiłam zebyscie w ogole dali rade przybyc a tu takie plany na urlopik super kochana :)
A u mnie własnie kurcze sie sprawy komplikuja i oby ni bylo tak ze ty przyjedziesz a ja nie
(((((
Bo maz mi zacząl sapac ze krucho z kaska itp itd... cholera zapozyze sie a przyjeade na to spotkanie hi hi hi :)
Tylko mi sie ten link nie chce otworzyc i nie wiem jak tam wygląda wlasnie tam gdzie piszesz do tej miejscowosci co macie 202 km od domku to co to za miejscowosc jest ??? i cenki faktycznie takie tanie?????
Musze mezowi nadac to koniecznie,podaj mi tego linka jeszcze raz moze sprobuje wejsc hi hi hi. na sukeinke czekam oczywiscie zeby ciebie popodziwiac ;)
Fotki ze spacerku urocze, bartolinek jaki duzy juz
Dziekuje za komplementy dla Amelusi, a wiesz tak patrzyłam na teoja fotke z bartusiem i widze ze masz taką kurteczkę jak ja szukam zeby sobie na wiosne kupic ;)
U nas widzialam takie za 150zł hmmmmmmmmmm wiec szukam moze tanszej ale wątpie czy znajde
(((( wygladasz super jaka laska no a ja taki wałek tłuszczu ze szok
((((
Niby waze juz norlamnie 53kg mam jakos ale mam wałek na brzuchu
((((
czasu zero na cwiczonka i nonono a smo nie zniknie
MOJ ZAWOD ja jestem z zawodu instruktorem higieny tak głupio brzmi a mowiąc krotko-"TO JEST SANEPID" hahahahahah
tak ale nie mam z tym juz nic wspolnego,na kontrole nie chodze tylko mam nieraz zboczenie zawodowe i w roznych miejscach patrze na rozne sprawy ale siedze cicho i juz bo co mi tam jak sie tym juz nie trudnie zawodowo ;)
Do tego ekspiedientka-kasjerka,obsługa klienta,prowadzenie zmian-jakby kierownik zmiany bo sama kierowalam zmainami w restauracji KFC gdzie obecnie z KFC jestem na urlopie wychowawczym ktory konczy mi sie w sierpniu 2009 roku i cio dalej ktoz to wie;)
MYSZKA_F ale coreczke to masz bardzo do siebie podbna co nie????? bzka ta sama ejj serio. No a fotelik to nam DOROTKA kupial i Agatka ma taki sam a własciwie to amelka ma taki jak agatka hahahaha no i teraz wiemy ze ma go tez Dominisia ;)
Ej niedość ze Dominisia mi bardzo przypomina amelke bo tez ma chyba kręciolki z włoskow tak widze ze jej sie chyba kręcą co z tyłu ????
to maja takie same wozeczki i foteliki hi hi hi ale czadzik
OLALA acha no widzisz to ja bylam pewna ze w Volkswagenie obisz ;) ale blisko bylo hi hi hi. dobrze ze małej nic sie nie stalo, Melcia mi tez raz spadla bo ona tak do przodu sie przesuwa a my nie mamy łozka z bokami i do przodu poleciala bo ona z niami nie spi ogolnie tylko jak ma duzy katr i sie sporo mi budzila to ja bralam do siebie i tez raz tak mccno przykimalam ze obudzil mnie huk a Melcia w sumie nie zdazyla si rozplakac bo ja juz podnioslam hahahahahahahaa do gory spowrotem,obadalam czy sie nie polamala przyulilam i dalej bylo kimonko ;) a tak to zawsze ona spi w swoim lozeczku ;) za baldachimkiem