ja miałam jakies obiekcje, teraz tez czasem mam mieszane uczucia bo myslalam ze moj T robi to dla mnie a nie dlatego ze chce ale widze ze on na prawde jest tym przejety i jak zaangazowal sie na tej szkole rodzeniaWiem tylko, ze nie wyobrazam sobie porodu bez obecnosci meza.
no i wlasnie z tego powodu jeszcze pracuje, bo przy tych wydatkach jakie sa jedna wypłata nie byłaby wystarczajacaZawsze lubie miec odlozone pieniadze na czarna godzine, a nie tak zyc z wyplaty do wyplaty, bo to za bardzo stresujace.
Ja tez kupie specjalny albo chociaz bezzapachowy, bo tak to prawda bobasek moze byc uczulony na niektore proszki, tak jak i plyny do mycia, ja lubie Gerbera i Johnson's zestawy do mycia, pamietam, ze moj sym mial uczulenie na Huggies, mial duzo krostek na brzuszku.W czym bedziecie prac ubranka dla dziecka? Ja zamierzam kupic specjalny proszek przeznaczony dla dzieci.
ewusia75, ciesze sie, ze z mala wszystko dobrzez mala jest wszystko w porzadku
myszka_f, super na pewno sie przydadza. .......ale mi zrobilas ochotke na KFC, a ja teraz robie taki zwykly kapusniak, wole KFCPieluch mam 3 paczki, ale żadnych nie kupiłam wszystkie dostałam od znajomych z których noworodki już wyrosły
U mnie w 8 miesiacu co 2 tygodnie a w 9 miesiacu co tydzien.dziwnie tak troche z tego co wiem to u mnie w 8 i 9 miesiacu wizyty u gina sa chyba co 2 tyogdnie
ja tez mialam tylko 3 USG i sama nie wiem czy jeszcze jakies bede miala, poprostu chyba nie jest wymagane, zeby robic co wizyte. No chyba, ze sie cos zlego dzieje, to robia czesciej, z reguly to sa 2 lub 3 na cala ciaze. Niby chcialabym czesciej spojrzec na swoje dziecko na monitorze, ale z drugiej strony wyczytalam, ze to cale USG nie jest 100% zdrowe dla dziecka.ja tez mialam tylko dwa razy usg. Twierdza, ze z dzieckiem wszystko ok
napewno niezbyt przyjemne przeżycie, ale najważniejsze że będziesz spokojniejsza a dzidzia będzie bezpieczniejszaa dzisaj bylam na zastrzyku...w pupe, bo mamy ten konflikt serologiczny co pisalam wczesniej, a przynajmniej bede spokojniejsza teraz, jak mi go juz zrobili.
tez tak słyszałam, ale ponoc nigdy to nie zostało potwierdzone zadnymi badaniamiNiby chcialabym czesciej spojrzec na swoje dziecko na monitorze, ale z drugiej strony wyczytalam, ze to cale USG nie jest 100% zdrowe dla dziecka.
moze faktyczine czupryna rosniekurcze mam dzisiaj taką zgagę że zaraz padnę
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Sherriwette i 1 gość