nastka, trzymaj sie , juz koncowka :ico_buziaczki_big:
Agnieszka piszesz o oszczedzaniu jak bedzie Dzidzia, ja tez powinnam zaczac ale niestety nie wiem jak poprostu nie umiem
dzisiaj znowu kupilam na allegro opaski niby po 5 zł ale ja kupilam 6 szt, i tak caly czas , a z kasa krucho
[ Dodano: 2009-03-27, 16:02 ]
nie wiem co sie ze mna dzieje , jestem caly dzien rozdrazniona , moglabym wszytkich pozabijac, nie wiem moze dlatego ze nie wysypiam sie choc tu trudno mowic o wysypianiu ja spie po 4 - 5 godzin na dobe i to z przerwami a moze to kolejna oznaka zblizajacego sie porodu, nie wiem w kazdym badz rzie jest wkur..... na maksa
[ Dodano: 2009-03-27, 18:07 ]
widze ze na naszym watku tetni zycie do poludnia a pozniej juz tylko pustak pustka pustka
ja na caly wekend zostalam sama , adam wyjechal i bedzie dopiero w niedziele w nocy, wiec ja jutro mam dzien porzadkow, i jak juz pislam ubiore lozeczko
im blizej konca tym bardziej zaczynam sie bac ale to chyba normalne, boje sie wszytkiego przerazona jestem starsznie , juz nawet nie samego porodu choc tego tez , ale bardziej tego wszytkiego co bedzie pozniej , tak podczytuje Grudniowki i tam dziewczyny maja tyle problemow obowiazkow opieka nad dzieckiem to jest praca przez 24 godziny na dobe , boje sie starsznie