to pogon meza do roboty , niech sklada Ejustysia Ty masz jeszcze czas a u mnie to juzja to Ci zazdroszcze tego łóżeczka
nie wiem sama bo Ania nie pisala ani o smakach ani ksztalcie brzucha chce miec Grzesia wiec pewnie bedzie dzieiwczynka u mnie mial byc Adas a jest Lenka (chyba )czy Ania urodzi synka czy córkę?
oj frytki, ale ja takich polskich nie lubie, jak pojechałam do holandi to zakochałam sie w ich frytkach, tam w piątek na cały weekend rozstawiają w miastach takie budki jak u nas sa codziennie i sprzedają frytki , wtedy u nich sie tylko to na obiad je - dlatego tacy grubi sa :) nazywają sie eine speciale frites, ale jaki mają smak - zupełnie co innego - po pierwsze pieczone sa 2 razy i sa dzieki temu super chrupiące a w środku mięciutkie i nie wiem jak to robią, ale wcale nie ś a,aż takie tłuste, potem sie je przekłada 3 rodzajami sosów w tym majonezem i posypuje surową cebulka pokrojona w kostki, dziwnie to brzmi, ale ja jak je raz zjadłam to sie w tych frytkach zakochałamWczoraj wieczorem zjadłam frytki z sosem
i przez sam katar zosia wyladowala w szpitalukatarku już nie ma , jutro będą coś wiedzieć dokładniej
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość